Programul de Paşte al obiectivelor din a

News image

Societatea Turda Salina Durgău S.A., aduce la cunoştinţa publicului, programul de funcţionare cu ocazia Sărbătorilor Pascale 15-17 aprilie 201...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Darul Iepuraşului 2017

News image

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit...

Special | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Programul de circulație al mijloacelor

News image

 Sâmbătă 15.04.2017 se va circula conform programului de Sâmbătă.  Duminică 16.04.2017 se va circula conform programului de Dumi...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Program casierii și birou relații clienț

News image

Compania de Apă Arieș informează că în zilele de 17.04.2016 și 18.04.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise. Sesiz...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

salina turdaSocietatea Turda Salina Durgău S.A., aduce la cunoştinţa publicului, programul de funcţionare cu ocazia Sărbătorilor Pascale 15-17 aprilie 2017, pentru obiectivele aflate în administrare:

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

turda / impreuna pentru voiSe apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit. Vei avea şi tu parte de bucuria pe care ai dăruit-o. Aflată la cea de-a VI-a ediţie, Acţiunea Umanitară Darul Iepuraşului 2017 reprezintă ocazia perfectă pentru ca membrii asociaţiei să aducă un zâmbet pe chipul a 54 de copii “minunaţi”. 

Compania de Apă Arieș informează că în zilele de 17.04.2016 și 18.04.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise. Sesizările și solicitările clienților vor fi preluate de către dispeceratele din Turda, str. Axente Sever nr. 2 și Câmpia Turzii, str. Andrei Mureșanu nr. 20. 

50În ”Săptămâna Patimilor” seniorii Turzii au primit cadouri din partea autorităților locale. Astfel, 25 de perechi care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit câte 600 de lei, cadou din partea edililor orașului, cu prilejul oficierii ”nunții de aur” ceremonie desfășurată marți, 11 aprilie, cu începere de la ora 9, în Sala Mare a Primăriei Turda. 

primaria turda1.   Probleme ale Serviciului Administraţie Publică Locală.

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind completarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Turda nr. 102/2017, referitoare laacordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor

sergiuStarea copilului din Câmpia Turzii mușcat de câini în urmă cu o săptămână, aflat internat în spital în Cluj, este momentan stabilă, dar încă critic. 

lichidareSăptămâna lichidărilor de stoc la Tabaco Câmpia Turzii, unde în săptămâna mare au căzut prețurile. Produsele celui mai râvnit viciu din lume (fumatul) vin cu o reduce consistentă de până la 50% (reducere valabilă în limita stocului disponibil).

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

“Trotuare pavate (cu pasarele), străzi asfaltate, cămin cultural, se lucrează peste tot!”, este un mesaj venit pe adresa redacției din partea unui cititor al Ziarului 21 din Triteni, mesaj care ne-a obligat să ne deplasăm la Triteni pentru a ne convinge.

vandalism la campia turyii“Unii muncesc, iar alții strică! Poliția, pe care am chemat-o la fața locului, se va ocupa de ei dacă educația și bunul simț nu și-au făcut treaba! Și... cu permisiunea voastră... eu nu cred în coincidențe. Cam multe vandalizări în ultima vreme prin oraș! 

50 ani casatorieServiciul Public de Asistenţă Socială Turda aduce la cunoștința cuplurilor care împlinesc 50 ani de căsătorie că ceremonia de sărbătorire a acestui eveniment va fi organizată în data de 11.04.2017, la ora 9.00, în Sala Mare a Primăriei Turda.

andreicutSfânta Sărbătoare a Paştelui, sărbătoarea luminii, care marchează miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos, a fost marcată joi seara la Câmpia Turzii, de către autoritățile locale, în sala mică a Palatului Cultural Ionel Floașiu unde, în prezența a zeci de credincioși, ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, invitat special, a împărtășit celor prezenți din înțelepciunea cuvântului lui Dumnezeu.

 Sâmbătă 15.04.2017 se va circula conform programului de Sâmbătă.  Duminică 16.04.2017 se va circula conform programului de Duminică.  Luni 17.04.2017 se va circula conform programului de Duminică.  Marți 18.04.2017 se va circula conform programului de Sâmbătă.  Miercuri 19.04.2017 program normal de Luni – Vineri. 

loto, tragerile de pasteJoi, 13 aprilie, nu vor avea loc trageri loto, urmând ca la Tragerile Speciale Loto ale Sărbătorilor de Paște, fiecare jucător să aibă șanse duble de câștig. Astfel, duminică, 16 aprilie, Loteria Română organizează Tragerile Speciale Loto ale Sărbătorilor de Paște. 

CUACristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda este noul președinte al Comunității Urbane Arieș (CUA). El a fost investit în această funcție în cadrul ședinței din data de 07.04.2017, cu unanimitate de voturi. De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe a fost stabilită și componența noului Comitet Director, votat în unanimitate, în forma următoare: 

lotoDuminică, 9 aprilie, au avut loc noi trageri loto, după ce la tragerile loto de de joi, 6 aprilie s-au înregistrat 11.175 de câștiguri în valoare totală de 464.438,37 lei.

parcariÎntruniți în ședință extraordinară, vineri, 7 aprilie, consilierii locali au aprobat planul urbanistic de detaliu pentru amenajarea parcărilor auto din localitate.

concursAșa cum și-a obișnuit cititorii, iepurașul de la Ziarul 21 va aduce și în acest an cadouri de Paste pentru cei mai norocoși dintre ei.  Astfel, concursul de Paste lansat de Ziarul 21, și-a aflat câștigătorii, vineri, 7 aprilie când din urnă s-au extras următorii:

dpHorațiu Mândruţiu, directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, a reacționat pe pagina personală de facebook în urma unor ”controale ANAF” la societatea pe care o conduce:

parasutistiFilatelistul turdean Petru Suciu a tipărit 13 cărți poștale, pentru a omagia astfel împlinirea, la 31 martie, a 75 de ani de la înființarea Batalionului 2 Parașutiști București. 

spovedanieJoi seara, conferința duhovnicească organizată la Câmpia Turzii, l-a avut în centrul atenției pe ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, care a împărtășit din înțelepciunea Domnului credincioșilor prezenți în sala mică a Palatului Cultural Ionel Floașiu.

machetaVizitatorii Salinei din Tuda vor putea vedea ”pe viu” procedeul de extracție a sării folosit acolo în perioada în care mina era funcțională. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente