Programul de Paşte al obiectivelor din a

News image

Societatea Turda Salina Durgău S.A., aduce la cunoştinţa publicului, programul de funcţionare cu ocazia Sărbătorilor Pascale 15-17 aprilie 201...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Darul Iepuraşului 2017

News image

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit...

Special | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Programul de circulație al mijloacelor

News image

 Sâmbătă 15.04.2017 se va circula conform programului de Sâmbătă.  Duminică 16.04.2017 se va circula conform programului de Dumi...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Program casierii și birou relații clienț

News image

Compania de Apă Arieș informează că în zilele de 17.04.2016 și 18.04.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise. Sesiz...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

Eveniment

afis ips andreicutSfânta Sărbătoare a Paştelui, sărbătoarea luminii, marchează miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, elementul fundamental al creştinismului.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

autismZiua Internațională a Conștientizării Autismului va fi marcată și la Câmpia Turzii, duminică, 2 aprilie începând cu ora 11.00.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

concertÎn cadrul evenimentului Chefs for humanity, din data de 11 Martie 2017, în parcul mare (BERC), care are ca scop strângerea de fonduri pentru Asociația Autism și Asociația Pro Assisto din Câmpia Turzii!

ab libitumMarți, 7 martie, Primăria și Consiliul local al Municipiului Câmpia Turzii au sărbătorit în avans doamnele și domnișoarele din municipiul nostru, elogiind astfel Ziua Internațională a Femeii.

memorialÎn perioada 25-26 februarie s-a desfăşurat în Sala "Gheorghe Bariţiu" din Turda Memorialul "Ioan Deteşan", eveniment handbalistic ajuns la ediţia cu numărul V. Au participat copiii născuţi în 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, atât băieţi cât şi fete.

Cu profundă durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru VLAD GHEORGHE, care timp de 20 de ani a lucrat la Compartimentului Agricol din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.Suntem alături de familia îndurerată! Colegii din Primăria Municipiului Câmpia Turzii

maghiariÎn perioada 13-16 februarie 2017, în Municipiul Câmpia Turzii se va desfăşura ediţia cu numărul 28 a Şcolii Populare Maghiare, eveniment organizat de UDMR Câmpia Turzii.

eminescu campia turziiSala mică a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” din localitate, a fost gazda  un moment omagial, dedicat  marelui  poet național Mihai Eminescu. 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

biserica turda, armata rosieSâmbătă, 7 ianuarie, are loc sfințirea bisericii de pe strada Ștefan Cel Mare, (la intrare pe Armata Roșie), “Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”. Slujba de sfințire a bisericii este săvârșită de IPS Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, ajutat de un sobor de preoți. Toți enoriașii, dar și crendicioși ai bisericii ortodoxe, sunt așteptați la sfânta slujbă. Părintele Gavril.

nunta de aur campia turziiSâmbătă, 10 decembrie, sala de ședințe a Palatului Cultural Ionel Floașiu a fost gazda unei gale în care cuplurile care au sărbătorit Nunta de Aur au fost premiate de către  Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii.

ingeri“Ziua Îngerilor” a fost marcată la Câmpia Turzii în cadrul unui eveniment organizat de primărie și Serviciul Public de Asistență Socială, luni, 5 decembrie.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

chefsCâmpia Turzii, sâmbătă, 11 martie, locația Parcul Mare (Berc), vremea capricioasă, însă un impediment prea mic pentru un țel așa mare, un țel nobil, o donație pentru cei care duc o luptă zi de zi pentru a duce o viață aproape normală.

eneviment caritabilPrimăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii împreună cu Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ, Asociatia Liberalism pentru Comunitate şi Aedea Events & Design organizează Evenimentul Umanitar Chefs for Humanity, manifestare culinară care are drept scop susţinerea financiară din donaţii pentru organizaţiile: Asociaţia Autism Câmpia Turzii şi Asociaţia Pro Assisto.

tiberiuSâmbătă, 4 martie 2017, în intervalul orar 9.00-22.00, se va desfășura Turneul de Fotbal "Uniți pentru Tiberiu". Evenimentul caritabil va avea loc la Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev", unde 12 echipe vor juca fotbal pentru a-l ajuta pe Tiberiu Suciu să câștige lupta cu viața.

Asociația Culturală Euro Est Alternativ "ACEEA", reprezentată la Câmpia Turzii de Dragoș Pădurariu, împreună cu alți colegi chefi de renume din țară, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, va organiza sâmbătă, 11 martie 2017, cel mai mare eveniment caritabil organizat în aer liber la Câmpia Turzii. 

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

nicolae raabFostul mare fotbalist Nicolae Raab, care a evoluat pentru Sârma, Rapid și în echipa națională, după care a urmat o carieră în arbitraj, a încetat din viață în această dimineață. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

eveniment caritabilSâmbătă, 11 martie, începând cu orele 13.00, în fața Palatului Cultural Ionel Floașiu, pe platoul "Piața Tricolorului" se va organiza un eveniment caritabil destinat copiilor cu autism din Câmpia Turzii. 

gigi constantinescuGigi Constantinescu, în vârstă de 62 de ani, un binecunoscut om de afaceri din Turda și totodată președinte PSR filiala Turda (Partidului Social Românesc), a murit joi seara în urma unui accident auto la ieșire din Turda spre Alba Iulia. Autoturismul condus de Gigi Constantinescu a intrat pe contrasens, izbindu-se de un TIR care circula regulamentar. 

22 decembrie turdaÎn data de 22.12.2016, între orele 10.00-11.00, în fața monumentului eroilor aflat în fața Primăriei Municipiului Turda, P-ța 1 Decembrie 1918, va avea loc festivitatea pentru CINSTIREA MEMORIEI EROILOR REVOLUȚIEI ROMÂNE DIN 22 DECEMBRIE 1989.

oraselul copiilorMagia sărbătorilor de iarnă a prins viață și la Câmpia Turzii când marți, 6 decembrie, s-a dat startul distracției, odată cu aprinderea iluminatului festiv.

1 decembrie1 decembrie, Ziua Națională a României, a fost marcată la Câmpia Turzii printr-o serie de manifestări organizate de administația locală.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente