Programul de Paşte al obiectivelor din a

News image

Societatea Turda Salina Durgău S.A., aduce la cunoştinţa publicului, programul de funcţionare cu ocazia Sărbătorilor Pascale 15-17 aprilie 201...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Darul Iepuraşului 2017

News image

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit...

Special | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Programul de circulație al mijloacelor

News image

 Sâmbătă 15.04.2017 se va circula conform programului de Sâmbătă.  Duminică 16.04.2017 se va circula conform programului de Dumi...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Program casierii și birou relații clienț

News image

Compania de Apă Arieș informează că în zilele de 17.04.2016 și 18.04.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise. Sesiz...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

vaneaza lupul 2012Între 25 - 28 aprilie 2012 urletul lupului te cheamă în Transilvania. În apropiere de Cluj-Napoca va avea loc pentru a şasea oară cel mai autentic concurs off-road din Europa. Nou în 2012: 4 zile întregi de cursă, locaţia desfăşurării va fi în munţi, la 40 de km distanţă de oraş, iar pentru prima dată în cadrul acestui eveniment vor fi dedicate 2 zile de concurs şi motocicliştilor.

Sezonul de concursuri pe ATV din Transilvania începe, ca în fiecare an, cu deja clasicul VÂNEAZĂ-LUPUL. Nu există în lung şi în lat un traseu off-road mai solicitant decât la categoria Extreme. Însă pentru piloţii cu mai puţină experienţă, pentru Quad-işti sau pentru tot mai des întâlniţii UTV-işti, ca de fiecare dată, traseele special amenajate vor fi salvate pe GPS-uri. Pentru ca acest eveniment să satisfacă cele mai înalte aşteptări, organizatorii de la Authentic-Spirit şi Primul-ATV-Magazin, firme reprezentate de Oliver Renzler şi Mihai Concioiu, îşi dau silinţa de ani de zile să aleagă ei înşişi traseele şi să ducă la bun sfârşit acest concurs. Ambii organizatori sunt piloţi de ATV de succes, însă ambii manifestă de scurt timp un mare interes faţă de sportul Hard Enduro.

Aşa deci, ce ar fi fost mai la îndemână, decât să organizeze la VÂNEAZĂ -LUPUL 2012 şi o clasă pentru motociclişti? Aşa deci, susţinerea venită din partea companiei ENERGOBIT este ideală, ţinând cont de faptul că directorul executiv este şi el cu adevărat pasionat de Hard Enduro.

Ca în fiecare an, VÂNEAZĂ-LUPUL va cunoaşte şi în 2012 modificări inovatoare. Dacă până acum s-au stabilit noi accente prin cursa de noapte, trasee salvate pe GPS, trial-uri, locaţia apropiată de centrul oraşului, startul în masă şi altele, acum evenimentul va cunoaşte schimbări semnificative. Una din ele ar fi locul demarării cursei, care se va muta din apropierea oraşului şi din ale sale dealuri, la 40 de km distanţă de oraş, într-o zonă de munte.

Cursa de noapte, provocatoare de adrenalină, va fi înlocuită după toţi aceşti ani cu idei noi. La fel şi deosebitul trial din incinta celui mai mare centru comercial transilvănean. Organizatorii nu vor dezvălui în detaliu toate noutăţile, însă un lucru e sigur: se aşteaptă mai multă aventură şi o orientare complexă în zona montană sălbatică, a Carpaţilor Occidentali.

Cea mai importantă noutate la VANEAZĂ-LUPUL este introducerea noii clase, moto Hard Enduro. Piloţii pe 2 roţi şi cei pe 4 roţi se vor întâlni însă doar la start şi la sosire. Dacă concurenţii pe ATV, QUAD şi UTV se vor plimba prin sălbăticie timp de 4 zile, motocicliştii vor avea parte de această distracţie doar 2 zile, la 2 categorii. De altfel, traseele moto vor fi marcate, însă piloţii pe 4 roţi vor trebui să se orienteze după GPS.

În timp ce participanţii de la clasele ATV, QUAD, UTV se pot bucura de dificultatea validată a traseelor la fiecare categorie în parte, deci de la trasee foarte extreme până la trasee pentru începători, cei de la clasa Enduro se vor putea înscrie la una din cele două categorii: categoria A-Profi/Experts - cu un nivel de dificultate ridicat şi categoria B-Medium/Hobby.

Taxa de participare, 160 de Euro pentru ATV-işti, Quad-işti, UTV-işti respectiv 80 de Euro pentru motociclişti, include o mulţime de servicii: de la pregătirea traseelor, obţinerea abrobărilor, ambulanţă până la acordarea celor mai frumoase premii.

Deci reţineţi: VÂNEAZĂ-LUPUL 2012, între 25-28 aprilie pentru ATV, QUAD şi UTV.

Între 20-22 aprilie pentru toţi motocicliştii de Hard Enduro.

Mai multe informatii pe www.vaneaza-lupul.ro

Add comment


Security code
Refresh

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1597
mod_vvisit_counterIeri2012
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta3609
mod_vvisit_counterLuna aceasta49362
mod_vvisit_counterÎn total11092501Comentarii recente