Programul de Paşte al obiectivelor din a

News image

Societatea Turda Salina Durgău S.A., aduce la cunoştinţa publicului, programul de funcţionare cu ocazia Sărbătorilor Pascale 15-17 aprilie 201...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Darul Iepuraşului 2017

News image

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit...

Special | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Programul de circulație al mijloacelor

News image

 Sâmbătă 15.04.2017 se va circula conform programului de Sâmbătă.  Duminică 16.04.2017 se va circula conform programului de Dumi...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Program casierii și birou relații clienț

News image

Compania de Apă Arieș informează că în zilele de 17.04.2016 și 18.04.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise. Sesiz...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

Politic

Vineri, 24 februarie, cu ocazia Zilei de Dragobete, TNL Câmpia Turzii s-a alăturat colegilor liberali de la Cluj, desfăşurând în cele două municipii, Cluj-Napoca şi Câmpia Turzii acţiunea intitulată “Iubeşte România! Iubeşte Constituţia!”, în cadrul căreia tinerii liberali au distribuit un număr de 400 de exemplare din Constituţia României. 

pntcdȚărăniștii turdeni au ales conducerea organizației, pentru următorii patru ani. Cei 40 de participanți la adunarea generală de dare de seamă și de alegeri, desfășurată marți, 21 februarie, de la ora 17, l-au reconfirmat în funcția de președinte pe Alexandru Ignat. 

pntcdP.N.Ț.C.D.Turda convocă marți, 21 februarie 2017, de la ora 17, ADUNAREA GENERALĂ a membrilor organizației municipale, la sediul partidului din Turda, str. Republicii nr. 15.

cristina burciuTurdeanca Cristina Burciu, aleasa tudenilor pentru a le reprezenta interesele în Parlamentul României, în urma alegerilor din 11 decembrie, a depus zilele acestea jurământul în Camera Deputaților. După ceremonia depunerii jurîmântului, deputatul Cristina Burciu, și-a întors din nou atenția către turdeni, transmițându-le: 

.alexandru cordosStimați clujeni, campania și alegerile parlamentare care tocmai au trecut, au demonstrat nevoia poporului român vis-a-vis de o doctrină aparte pe eșicherul politic național, o doctrină pe care Partidul România Unită o are și o va pune în practică, în anii ce vor urma.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

simina siposSimina Sipoș, candidata PSD Câmpia Turzii pentru senatul României, la finalul numărării voturilor din Câmpia Turzii, a ținut să transmită un mesaj de mulțumire pentru electoratul social-democrat: “Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și care ați votat Partidul Social Democrat. 

usr turdaPreședintele organizației USR Turda, Liviu Ceclan, despre care în seara de luni, 12 decembrie, nu se putea ști dacă era nemulțumit sau mulțumit de rezultatul înregistrat de partidul său pe plan local, cu ocazia scrutinului pentru alegerile parlamentare, s-a apucat de beștelit, în fața jurnalistilor turdeni, tot ce mișcă: electorat, primar, minciună, impostură, ticăloși, sau corupție. Nici presa locală nu a scăpat!

pnlForma elementară de agregare umană este familia, căreia i se adresează și programele medicale.

cristina burciuProgramul de guvernare al Partidului Social Democrat se bazează pe cifre și calcule spre deosebire de alte programe în care sunt prezentate doar seturi de dorințe, idei sau afirmații. PSD este un partid deschis către tineri și vrea să le ofere un viitor în ţară şi perspectiva de a fi parte a clasei de mijloc. 40% din numărul celor înscriși pe listele electorale ale PSD sunt tineri.

pnl”Reclădirea Națională a României 2016-2020”

Sănătatea este bunul cel mai de preț al fiecărui om!

cristina burciuCetăţenii trebuie să beneficieze cu adevărat de creşterea economică: salarii mai mari, servicii medicale de calitate, educaţie de top, pensii cinstite!

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

ciordacheFlorin Iordache, Ministrul Justiţiei, a demisionat azi, joi, 9 februarie, după scandalul și mișcările de stradă privind Ordonanţa 13 pentru modificarea Codului Penal.

andrei suciuAndrei Suciu, fost candidat pe lista de deputați ai USR Cluj, a anunțat pe pagina sa de facebook că a părăsit partidul respectiv. „Consecvent cu o decizie pe care am luat-o inca din luna noiembrie, parcursul meu in USR (Uniunea Salvati Romania) se incheie odata cu luna decembrie 2016. 

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

ceclan liviuBelicosul președinte al turdenilor înregimentați în ”armata salvatorilor patriei” în zborșeala sa din lunea de după alegeri a afirmat că USR a beneficiat de voturile celei mai educate părți a electoratului. 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

stefanie tudorAstazi, când pregatirile pentru sărbătorile de iarnă se apropie, vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat încrederea, în această campanie electorală. 
Votul dat de cetăţenii Turzii pentru echipa de candidaţi ai PNL ne onorează, dar ne și responsabilizează în egală măsură.

irina munteanuCandidatul PNL Câmpia Turzii, Irina Munteanu, pentru camera deputaților, a transmis un mesaj emoționant, prin care-și arată mulțumirea şi recunoştinţa pentru echipa PNL, dar și pentru Câmpia Turzii:

Potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă, rezultatele de la alegerile parlamentare, în județul Cluj sunt următoarele:
Camera Deputaților

pnl”Reclădirea Națională a României 2016-2020”

Obiectivele României pentru domeniul transporturilor sunt legate de eficiența instituțională, simplificarea administrativă, reducerea semnificativă a birocraţiei, promovarea legislaţiei privind parteneriatul public-privat şi privatizarea, mai ales în domeniul serviciilor.

”Reclădirea națională a României 2016-2020”pnl

Pentru construirea unei armate române moderne, o garanție de securitate atât pentru România, cât și pentru Europa, într-un peisaj geo-politic european și mondial într-o continuă schimbare, programul de guvernare PNL propune următoarele

pnlEducația reprezintă motorul real al dezvoltării și creșterii nivelului de civilizație.Schimbarea de viziune în educaţie presupune stabilirea unor priorităţi strategice pe baza cărora să se realizeze concret obiectivele adoptate. Pentru a-și implementa viziunea și obiectivele PNL va realiza intervenții decisive în domeniul finanțării și structurării sistemului de educație și cercetare, cu trimitere atât la cadrele didactice, cât și la elevi, vizând:

pnl ”Reclădirea Națională a României 2016-2020”

Sănătatea este bunul cel mai de preț al fiecărui om. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente