Programul de Paşte al obiectivelor din a

News image

Societatea Turda Salina Durgău S.A., aduce la cunoştinţa publicului, programul de funcţionare cu ocazia Sărbătorilor Pascale 15-17 aprilie 201...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Darul Iepuraşului 2017

News image

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit...

Special | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Programul de circulație al mijloacelor

News image

 Sâmbătă 15.04.2017 se va circula conform programului de Sâmbătă.  Duminică 16.04.2017 se va circula conform programului de Dumi...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Program casierii și birou relații clienț

News image

Compania de Apă Arieș informează că în zilele de 17.04.2016 și 18.04.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise. Sesiz...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

Social

Evaluare utilizator: / 5
Cel mai slabCel mai bun 

socialeTot în ședința de Consiliul local de joi, 23 martie, a fost aprobată lista solicitanților de locuințe sociale pentru 2017, solicitări care au fost depuse până la data de 28 februarie.

azil turda18 vârstnici sunt la un pas să ajungă în stradă, după ce Consiliul Judeţean Cluj a sistat coplata pentru cei internaţi, încă din noiembrie, anul trecut.
Potrivit ştirilor PRO TV, Curtea de Conturi a decis că finanţarea acestor centre nu mai poate fi făcută decât cu licitaţie, iar până se organizează una, soarta oamenilor internaţi este incertă.

angajat“Vreau să mi se facă dreptate”, sunt cuvintele unui bărbat în vârstă de 25 ani, Moldovan Traian Claudiu pe numele său, un tânăr care vrând să câștige un ban cinstit a rămas și fără bani și amenințat.

comitet situatii urgentaComitetul local pentru situații de urgență s-a reunit în dimineața zilei de marți, 17 ianuarie 2017, în vederea identificării persoanelor aflate în dificultate, ca urmare a fenomenelor meteorologice nefavorabile din această perioadă (persoane fără adăpost, persoane în vârstă, persoane care se află în imposibilitate de a se deplasa), pentru a se putea interveni în sprijinul acestora în cel mai scurt timp posibil.

tsd cadouriCâțiva tineri din organizația PSD Turda s-au gândit acum, în ajunul Crăciunului, la persoanele fără adăpost. În consecință, sărmanii rămași fără un acoperiș deasupra capului, care locuiesc la centrul din Turda destinat persoanelor fără adăpost, au primit miercuri, 21 decembrie, vizita unei delegații a TSD Turda, condusă de către președintele organizației femeilor social-democrate, Gianina Matei și de Paul Năstase, membru în forul deliberativ turdean.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

“Voi trece prin această lume doar O DATĂ. Orice bine pe care-l pot face sau orice bunătate pe care o pot arăta oricărei ființe umane, ACUM doresc să le fac. Nu vreau să le amân sau să le neglijez, căci nu voi mai trece pe acest drum vreodată.” (Stephen Grellet). 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

pensie2017 vine cu o veste bună pentru pensionari, după ce valoarea punctului de pensie ar putea crește chiar de două ori. Astfel punctual de pensie ar putea ajunge la 1.206, 45 lei, astfel că pensionarii sistemului public ar urma să primească pensii mai mari.

copaciProblema modului în care sunt toaletaţi copacii din Turda a fost semnalată de Țăran Ștefan, care de curând a fost martorul “distrugerii” copacului plantat chiar de el în urmă cu 27 de ani.

Evaluare utilizator: / 4
Cel mai slabCel mai bun 

femeie cazutaAstăzi, 25 octombrie, în jurul orelor 12.45, la Câmpia Turzii o femeie de nici 30 de ani a căzut la pământ din nu se ştie ce motiv. Trecătorii au sunat la salvare, dar nu era nici una disponibilă. Au trecut vreo 30 de minute de când femeia era căzută şi abia acum a ajuns SMURD-ul. 

locuinteAnunțat în urmă cu un an, un mega proiect prin care 66 de tineri din Câmpia Turzii urmau să primească teren pentru construcție de case, în baza Legii 15/2003, în suprafață de 300/mp, nu a fost decât un proiect făcut pe fugă. Interpretând legea într-un mod propriu, însă fără cunoștințe tehnice, administrația locală în tandemul Avram Gal viceprimar – Petre Pop administrator public (momentan într-un concediu de creștere a copilului plătit regește), simțind miros de voturi, au împărțit terenul aflat în cartierul Șarât unor tineri, care mai târziu aflau că nu se pot folosi de el.

primaria turdaVĂ  INFORMĂM  CĂ  ULTIMA  ZI  DE  DEPUNERE  A   DOSARELOR  PENTRU  OBŢINEREA  LOCUINŢELOR  SOCIALE  SAU  DIN  FONDUL  LOCATIV  DE  STAT   ESTE  16  DECEMBRIE  2016.

pensionariÎmprumuturile îi ajută pe mulți pensionari să supraviețuiască de la o lună la alta, de la un an la altul. Dacă în alte părți pensionarii iau cu asalt casele de ajutor reciproc în lunile decembrie, pentru a avea bani de sărbători, sau ianuarie, pentru a-și putea plăti restanțele la întreținere, la Turda nu există astfel de fluctuații în ceea ce privește solicitanții de împrumuturi.

spitalÎncă de când a început sezonul rece, administraţia locală din municipiul Câmpia Turzii s-a preocupat de situaţia oamenilor străzii, conştienţi fiind că frigul reprezintă cea mai mare grijă a acestora.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

.rechiziteActivitatea Serbare de Crăciun – Pachetele lui Moș Crăciun, ediţia a VI-a, a Asociației Împreună pentru Voi a început în luna decembrie 2016 și continuă în luna ianuarie 2017, datorită vacanței de iarnă a copiilor.

Astăzi, luni, pe la orele prânzului, ne-a sunat domnul Câmpian, soţul doamnei ce a completat un talon la Ziarul 21 pentru premiile de Crăciun. Domnul era foarte revoltat când i s-a spus că trebuie să vină cu copilul să-şi ridice premiul de la Ziarul 21. 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

razvanCazul Sabrinei și a lui Tiberiu a sensibilizat o comunitate întreagă, dar mai important, au unit-o. Prietenii celor doi, vecinii, oameni simpli, oameni de afaceri, s-au unit și au organizat evenimente, au deschis grupuri de licitații pe facebook, au facut donații, totul cu un singur scop, salvarea celor doi tineri.

bicicleteDupă inaugurarea unei piste pentru biciclete în anii trecuți, în parcul mare al municipiului Câmpia Turzii, administrația actuală anunță, prin vocea viceprimarului Rober Szabo, montarea rastelelor pentru parcarea bicicletelor.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

doneazaÎncepând de astăzi, 16 noiembrie 2016, și până în data de 2 decembrie 2016, PNL Turda va derula proiectul caritabil ”Donează un produs”, cu scopul colectării de alimente destinate familiilor a căror masă de sărbători ar fi mai puțin îmbelșugată fără ajutorul fiecăruia dintre noi.

.consultatiiSăptămâna viitoare, de luni - 23 octombrie și până sâmbătă - 29 octombrie 2016, între orele 9:00-17:00, Organizația de Femei a PNL Turda oferă turdenilor posibilitatea de a efectua un control oftamologic gratuit la sediul PNL Turda din zona centrală a municipiului (str. Republicii, nr. 38). 

primaria campia turziiDistribuirea cererilor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei pe perioada sezonului rece noiembrie 2016 - martie 2017, se face începând cu data de 24.10.2016, la sediul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială din Câmpia Turzii, str.Griviţei, nr. 8A.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

O familie ce locuieşte în Blocul Electroceramica, pe strada Tineretului nr. 28 s-a trezit că i-a ieşit canalu-n casă. Toate lucrurile din cameră pluteau prin mizeria ieşită din canalizare. Au sunat la primărie, dar de acolo li s-a spus că doar mâine vor trimite vidanja. Şi până mâine ce se vor face oamenii? 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi15
mod_vvisit_counterIeri589
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1225
mod_vvisit_counterLuna aceasta13641
mod_vvisit_counterÎn total11239676Comentarii recente