Programul de Paşte al obiectivelor din a

News image

Societatea Turda Salina Durgău S.A., aduce la cunoştinţa publicului, programul de funcţionare cu ocazia Sărbătorilor Pascale 15-17 aprilie 201...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Darul Iepuraşului 2017

News image

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit...

Special | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Programul de circulație al mijloacelor

News image

 Sâmbătă 15.04.2017 se va circula conform programului de Sâmbătă.  Duminică 16.04.2017 se va circula conform programului de Dumi...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

Program casierii și birou relații clienț

News image

Compania de Apă Arieș informează că în zilele de 17.04.2016 și 18.04.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise. Sesiz...

Actualitate | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

Special

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

turda / impreuna pentru voiSe apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit. Vei avea şi tu parte de bucuria pe care ai dăruit-o. Aflată la cea de-a VI-a ediţie, Acţiunea Umanitară Darul Iepuraşului 2017 reprezintă ocazia perfectă pentru ca membrii asociaţiei să aducă un zâmbet pe chipul a 54 de copii “minunaţi”. 

50În ”Săptămâna Patimilor” seniorii Turzii au primit cadouri din partea autorităților locale. Astfel, 25 de perechi care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit câte 600 de lei, cadou din partea edililor orașului, cu prilejul oficierii ”nunții de aur” ceremonie desfășurată marți, 11 aprilie, cu începere de la ora 9, în Sala Mare a Primăriei Turda. 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

crivacul din salina turdaSalina Turda vă invită la evenimentul ”Începutul unui drum de sare la Salina Turda, în sec XVIII-XIX”, care va avea loc în Camera Crivacului din subteran, în data de 6 aprilie 2017 începând cu ora 11.00. Alături de invitaţi de seamă din cadrul Universităţii Babeş Bolyai, din cadrul Muzeului de Istorie Turda, ai Muzeului Etnografic al Transilvaniei, cât şi reprezentanţi ai administraţiei locale, vom descoperi împreună şi vom discuta despre începuturile drumului sării din Turda. 

primaria campia turziiAstăzi este sărbătorită Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, zi promovată de către Naţiunile Unite şi Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali. 

crinaApel Umanitar la Câmpia Turzii, o fetiță de aproape patru luni de zile are mare nevoie de donații de sânge. Fetița, Crina pe numele ei, a suferit o infecție la nivelul creierului, care se poate trata doar chirurgical.

inotSportul și mișcarea sunt activități recomandate oricărei persoane, indiferent de vârstă. Însă una dintre categoriile pentru care ar trebui să prezinte interes maxim o reprezintă copiii. 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Astăzi s-a stins din viață un om extraordinar, înțelept, cu respect față de lege și de Dumnezeu. Veteranul de Război Sever Andrei Mureșian a plecat dintre noi lăsându-ne o mare moștenire spirituală și un exemplu de viață. El va rămâne pentru totdeauna printre cetățenii de seamă ai Turzii, realizările sale fiind de o importanță deosebită. 

Așa cum și-a obișnuit cititorii, Ziarul 21 nu lasă să treacă nicio sarbătoare fără a-i premia. Sărbătorile de iarnă, cele mai frumoase sărbători ale anului, Crăciunul - sărbătoarea care naște cea mai multă emoție în jurul ei, a făcut ca Ziarul 21 să aducă o bucurie în plus în casele cititorilor săi. 

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

aciune umanitara campia turziiTatăl Sabrinei,  prezent la acțiunea umanitară desfășurată pe platoul din fața sălii sporturilor a adus un plic cu bani pentru Tiberiu şi I-a înmânat fratelui acestuia, din dorința de a ajunge la Tiberiu.

.conferinta cCampanie umanitară fără precedent, într-o strangere de fonduri pentru Sabrina și Tiberiu, din Câmpia Turzii, ambii diagnosticați cu leucemie, campanie umanitară anunțată în cadrul unei conferințe de presă,  în care au fost prezenți primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, Adrian Soporan - cunoscut organizator de evenimente și nu în ultimul rând bucătarul Chef Dragos Padurariu.

Adrian Soporan, un cunoscut maestru de ceremonii din Câmpia Turzii, va organiza un eveniment caritabil pentru Sabrina și Tiberiu, ambii aflați într-o crunta situație. Astfel, vineri, 11 noiembrie, începând cu orele 17:00, la Casa de Cultură din Câmpia Turzii o să fie un concert susținut de OAMENI care o sa cânte și o sa vă încânte. 

teatruDuminică de Florii în 9 aprilie vă invităm la un spectacol concert în care mai mulți artiști urcă pe scenă alături de actorii teatrului din Turda pentru a strânge fonduri necesare operației lui Răzvan, un băiețel de numai 1 an și 9 luni, în Spania. Are nevoie de un rinichi nou. Hai să-i dăm o șansa la viață prin ARTĂ.

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

tritenii de jos, plantare pomiAsociatia Tasuleasa cu sediul în Bistrița, a organizat o acțiune la nivel de județ, prin care 2200 de puieți: frasin, molid, stejar, tuia și pin au fost plantați și în comuna Tritenii de Jos. Astfel, în colaborare cu inspectoratul școlar, cu școlile din Triteni și cu sprijinul primariei prin implicarea directă a primarului comunei Triteni, Valer Sașa, comuna Triteni a beneficiat de două locaţii în care au fost plantați puieți. 

turneuSâmbătă, 4 martie, Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Câmpia Turzii a găzduit turneul de fotbal "Uniţi pentru Tiberiu", eveniment sportiv care a adunat la start 12 echipe.

salinateCIA Aboliv, cea mai mare si modernă fabrică de preparate din carne din județul Cluj, a lansat joi, 23 februarie, gama SALINATE, o gamă unică de specialități de porc crud-uscate maturate în mediul special al galeriilor Salinei Turda.

Așa cum și-a obișnuit cititorii, Ziarul 21 nu lasă nicio ocazie specială să treacă fără a-i premia pe o parte dintre ei.
Ziua Îndrăgostiților nu putea trece fără a fi marcată de noi, cei de la Ziarul 21, printr-un concurs organizat în paginile ziarului. 

dragos padurariuSfârșitul lui 2016 a adus pentru bucătarul Chef Dragoș Pădurariu participarea, alături de colegii bucătari din cadrul asociației ACEEA, în rolul de actori-bucătari, la un film documentar despre „Cina de Ignat”, realizat în colaborare cu Primăria comunei Bogata de Mureș. 

salina turda„Distincţia "Onoare pentru Cluj" acordată de către Instituţia Prefectului Judeţului Cluj, în prag de sărbătoare, are o semnificaţie aparte. Este o distincţie care ne onorează şi, totodată, ne obligă să păstrăm înaltele standarde şi bune practici în materie de turism. 

hotel potaissaPotaissa Hotel & SPA declară luna noiembrie – luna reducerilor, astfel FITNESS are 20 % reducere la orice abonament încheiat în luna noiembrie + o oră la SPA, după fiecare ședință de antrenament! MASAJ: 1 + 1 GRATIS – la orice ședință de masaj, aveți o sesiune de relaxare GRATUITĂ! RESTAURANT Potaissa – 10 % reducere la orice comandă efectuată! 

teatru Sâmbătă, 12 noiembrie, în sala mare a Teatrului Aureliu Manea va avea loc un spectacol folcloric ”Dor de Țarina”, cu ocazia aniversării celor 68 de ani de activitate a ansamblului Țarina. Evenimentul va începe la ora 13.00.

paunescuÎn acest an se împlinesc 6 ani de la trecerea la cele veşnice a poetului Adrian Păunescu a cărui viaţă şi operă au fost pătrunse de un fierbinte patriotism, prin aceasta reuşind să adune sub cupola muzicii şi a poeziei sute de mii de oemeni. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi707
mod_vvisit_counterIeri1138
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1845
mod_vvisit_counterLuna aceasta26004
mod_vvisit_counterÎn total11302338Comentarii recente