Ziarul 21

fotbal sala campia turziiSâmbătă, 1 februarie, s-a desfăşurat în Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Câmpia Turzii "Cupa Unirii" la fotbal în sală. Evenimentul, organizat de tinerii conservatori din Câmpia Turzii, a adunat la start formaţiile: Galaxy, Triteni, Şoimii, Bar Gaz, Ofensiv şi Athletic.

talismanAstăzi, 16 Decembrie 2014, Formația Talisman împlinește 18 ani! Așa cum mulți dintre turdeni ştiu, liderul și cel care a înființat trupa Talisman acum aproape două decenii, Alin Oprea, este turdean. Mai puțini știu că Imnul municipiului Turda este compus și interpretat de această formație. Motive suficiente, cred, ca să marcăm, alături de băieții trupei, aniversarea lor.

Ziarul 21, ediţia tipărită, a realizat un sondaj de opinie în luna august 2015. Întrebarea adresată cititorilor a fost: „Cine ai vrea să-ţi fie primar din 2016?”, iar sondajul a fost defalcat pe două secţiuni, Turda şi Câmpia Turzii. Numele celor care urmau să fie votaţi au fost ale celor mai importante personaje politice ale momentului. 

După ce, cu o zi în urmă, cafeneaua turdeană „La Papion” a găzduit premiera scurt metrajului "Aimée", joi, 19 februarie, la "La Papion" a avut loc o nouă întâlnire, de această dată subiectul principal fiind relaţiile interumane.
Pornind de la un motto precum "Ţi-aş da toată bucuria mea dacă aceasta te-ar face fericit", prezentarea psihologului Cerasela Libeg s-a axat pe relaţiile interumane, în special din perspectiva sentimentelor care pot exista între două persoane de sex opus, despre relaţiile între persoane de acelaşi sex nediscutându-se, neapărat, în mod particular.

consilieri turdeni in spania“Eu plec, tu pleci, el pleacă”. Aşadar şi prin urmare, comisia de numărare a voturilor din Consiliul local Turda se pricepe la conjugarea verbelor. Aleşii turdeni se înghesuie zor, nevoie mare, când vine vorba de plecat în vreo „misiune” peste hotarele ţării. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1349
mod_vvisit_counterIeri2360
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta3709
mod_vvisit_counterLuna aceasta46382
mod_vvisit_counterÎn total10950707Comentarii recente