Succesul se învață! La Școala Gimnazială

News image

Școala Gimnazială” Avram Iancu” se mândrește cu rezultatele deosebite ale elevilor obținute până acum în anul șc...

Educaţie | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Prima ediţie a „Târgului de Paşte” la Șc

News image

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat marți, 11 aprilie 2017, prima ediție a Târgului de Paște, eveniment cu...

Educaţie | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Școala Gimnazială ”Mihai Vodă”, Bilanț

News image

După rezultatele remarcabile obținute la olimpiada de istorie și cultură civică, ne putem mândri şi cu rezultatele obţinute la următoare...

Educaţie | Marţi, 11 Aprilie 2017

Detalii...

ACTIVITĂȚILE DIN CADRUL PROIECTULUI EURO

News image

Un parteneriat european înseamnă, de cele mai multe ori, o evadare din stereotipiile zilnice, o perfecționare continuă pentru cei implic...

Educaţie | Marţi, 11 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Educaţie

EDUCAŢIE

scoala avram iancuȘcoala Gimnazială” Avram Iancu” se mândrește cu rezultatele deosebite ale elevilor obținute până acum în anul școlar 2016-2017. Câteva gânduri ale elevilor olimpici despre succes:

targ de paste la turdaȘcoala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat marți, 11 aprilie 2017, prima ediție a Târgului de Paște, eveniment cultural care își propune să devină tradițional în cadrul instituției școlare. 

Un parteneriat european înseamnă, de cele mai multe ori, o evadare din stereotipiile zilnice, o perfecționare continuă pentru cei implicați și de ce nu, un schimb cultural interactiv. Chiar dacă uneori profesiile diferă, scopul este același: perfecționarea ta și a celor implicați în procesul educativ. 

bibliotecaConcursul de proză scurtă, având tema  „Lumea cărţilor” , ediția a XIV-a,  a fost organizat  de către Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda, ca în fiecare an,  pentru a marca Ziua Mondială a Cărţii pentru Copii şi Tineret  din 2 aprilie, lucrările participante constituind  o campanie pentru lectură.

sc altfelÎn perioada 27-31 martie 2017 la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” a avut loc săptămâna „Şcoala Altfel”.

masinuteCu  prilejul Zilei Poliţiei Române, elevii de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Turda au răspuns invitației   de a participa la activitățile specifice desfășurate în centrul Municipiului Turda-zona pietonală.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

olimpiada”We are proud of them! Doi elevi din clasa a VII-a B de la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”, pregătiți de doamna profesoară Lucica Irimia, au ocupat locuri fruntașe la Olimpiada de limba engleză, faza județeană. 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

poezieDeși marți, 21, nu are conotația ghinionistă a unei zile de marți, 13, la Turda data de marți, 21 martie, s-a scurs ca o zi obișnuită. Ziua Mondială a Poeziei a trecut neobservată în oraș, deși sărbătorirea sa coincide cu echinocțiul de primăvară, ce marchează începutul primăverii astronomice.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

scoala avram iancuPrimele zile ale primăverii au venit cu bucurie pentru elevii Școlii Gimnaziale “Avram Iancu”din Turda. Atât cei încă foarte mici, care vor veni din toamnă la școală, cât și cei din gimnaziu se bucură să culeagă în aceste zile roadele muncii lor.

ctt1 Martie tradiția străveche a Mărțișorului  care marchează în același timp sosirea primăveriia fost ȋntâmpinată cu mare bucurie şi de elevii de la Colegiul Tehnic Turda ȋn parteneriat cu preşcolarii şi elevii şcolii ”Simion Balint” din Copăceni ȋn cadrul proiectului „Atelierele lui Mărțișor”. 

teodor murasanu

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda organizează, la sfârșitul lunii februarie 2017, activitatea intitulată Ziua Porților Deschise. Astfel, cei interesaţi, părinţi sau copii vor putea vizita școala și vor putea sta de vorbă cu cadrele didactice.

scoala mihai voda din mihai viteayuDupă rezultatele remarcabile obținute la olimpiada de istorie și cultură civică, ne putem mândri şi cu rezultatele obţinute la următoarele olimpiade desfăşurate la nivelul judeţului Cluj. La faza judeţeană a olimpiadei UNIVERSUL CUNOAȘTERII PRIN LECTURĂ eleva Bercea Denisa din clasa a VIII-a îndrumată de doamna profesoară Cocan Mihaela a obținut Premiul al II-lea, iar elevele pregătite de doamna profesoară Mircea Ioana au obţinut următoarele premii: 

premiantiElevi care învață la licee din Galați, Constanța, Roman și Drobeta Turnu Severin au câștigat premiile acordate la ediția a XI-a a concursului ”Toleranță și conviețuire” organizat de Fundația Rațiu pentru Democrație, împreună cu British Council și Colegiul ”Emil Negruțiu” din Turda.

gradinitaPreşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „PINOCCHIO” - Câmpia Turzii, au adoptat curtea grădiniţei în vederea înfrumuseţării spaţiului verde.

teodor murasanuLuna martie a anului 2017 a fost declarată la nivelul municipiului Turda ” Luna curățeniei”.

avram iancuŞcoala Gimnazială „Avram Iancu” Turda a sărbătorit, în 21 si 23 martie 2017,  Ziua Mondială a Apei, dar și Ziua Mondiala a Meteorologiei. Precedentul a fost creat în anii anteriori Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, fiind un promotor al conştiinţei ecologice în comunitate.

eveniment salinaÎn perioada 20-24.03.2017 Fundația COLLEGIUM XXI București derulează în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției Române-Inspectoratul de poliție județean CLUJ, proiectul educațional "Cunoaște și protejează patrimoniul cultural național", proiect aflat la a patra ediție.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

mihai vodaÎncepând cu luna decembrie  s-a dat startul concursurilor și olimpiadelor școlare în  anul școlar 2016-2017.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

mica bibliotecaSă vezi un copil cu o carte în mână, ar trebui sa fie un lucru normal. Din păcate, însă, nu orice copil îşi poate permite să cumpere o carte.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

avram iancuElevii de la grădiniță, grupa mare și părinții acestora sunt așteptați la Școala Gimnazială ”Avram Iancu”Turda, la Ziua Porților Deschise, în 1 martie 2017, între orele 8-18 pentru a le cunoaște pe doamnele învățătoare care le vor călăuzi pașii spre cunoaștere și pentru a vizita școala în care vor învăța.

scoliConsiliul Local al municipiului Câmpia Turzii, a aprobat rețeaua unităților de învățământ care vor funcționa pe raza municipiului, în anul școlar 2017-2018. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi339
mod_vvisit_counterIeri1240
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta2508
mod_vvisit_counterLuna aceasta9930
mod_vvisit_counterÎn total11255567Comentarii recente