Succesul se învață! La Școala Gimnazială

News image

Școala Gimnazială” Avram Iancu” se mândrește cu rezultatele deosebite ale elevilor obținute până acum în anul șc...

Educaţie | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Prima ediţie a „Târgului de Paşte” la Șc

News image

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat marți, 11 aprilie 2017, prima ediție a Târgului de Paște, eveniment cu...

Educaţie | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Școala Gimnazială ”Mihai Vodă”, Bilanț

News image

După rezultatele remarcabile obținute la olimpiada de istorie și cultură civică, ne putem mândri şi cu rezultatele obţinute la următoare...

Educaţie | Marţi, 11 Aprilie 2017

Detalii...

ACTIVITĂȚILE DIN CADRUL PROIECTULUI EURO

News image

Un parteneriat european înseamnă, de cele mai multe ori, o evadare din stereotipiile zilnice, o perfecționare continuă pentru cei implic...

Educaţie | Marţi, 11 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Educaţie

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

gradinitaPreşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „PINOCCHIO” - Câmpia Turzii, au adoptat curtea grădiniţei în vederea înfrumuseţării spaţiului verde.

gradinitagradinitagradinitaÎncântaţi că pot pot participa la acţiunile de salubrizare, luni, 3 aprilie 2017, au venit pregătiţi de acasă cu roabe, greble, găleţi, lopeţi, sape şi mănuşi. Au adunat frunzele şi crengile uscate.

„Harnici ca nişte „furnicuţe” au plantat panseluţe şi fiecare grupă şi-a plantat câte un pomişor pe care să-l îngrijească până la terminarea grădiniţei. Educaţia ecologică începe din grădiniţă, iar doamnele educatoare sunt cele care pun temelie pentru ca aceşti copii să fie gospodari adevăraţi. Prin astfel de activităţi le formăm copiilor acea dragoste de a păstra curăţenia în jurul lor. Este necesar pentru ei să se dezvolte şi să crească sănătoşi într-un mediu curat.

Mulţumim Primăriei pentru sprijinul acordat, pentru punerea la dispoziţie a florilor şi pomilor necesari pentru desfăşurarea acestei activităţi. Copiii noştri sunt responsabili şi deschişi pentru orice activitate care îi valorizează”,  a declarat doamna director profesor Ionela Lucia ŞEULEAN.

Drept răsplată pentru efortul depus s-au jucat bucuroşi la aparatele din curtea grădiniţei, s-au bucurat de soare, de aer curat, de flori şi pomişori.

Dacă suntem atenţi şi îi observăm, putem vedea în copiii noştri iubirea pe care o manifestă faţă de natură. Iubirea lor constă într-o mare bucurie. Sunt minunaţi şi ei cred că natura este a noastră, a tuturor!

Câmpia Turzii este a noastră, a tuturor!

 

 

Direcţia Relaţii cu Comunitatea

Serviciul Informare şi Relaţii Publice

 

Add comment


Security code
Refresh

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente