După 14 ani de ”exil” actorul Radu Botar

News image

Nimeni ”nu-i profet în țara lui” și, după povestea actorului turdean Radu Botar zicala s-ar putea adapta, în sensul că...

Interviu | Joi, 26 Ianuarie 2017

Detalii...

Cătălin Grigoraș - directorul interimar

News image

Proaspăt instalat în funcția de director al Teatrului ”Aureliu Manea” din Turda, actorul sibian Cătălin Grigoraș și-a propus...

Interviu | Joi, 19 Ianuarie 2017

Detalii...

Interviu cu Dorin Lojigan și Irina Munte

News image

În ultima saptămână electorală am stat de vorbă cu primarul Câmpiei Turzii Dorin Lojigan și cu Irina Munteanu candidatul PNL...

Interviu | Sâmbătă, 3 Decembrie 2016

Detalii...

Vedere de la Turda asupra alegerilor pre

News image

Trăitoare la Turda, dar cetățean american, Pamela Roussos Rațiu a votat-o pe Hillary Clinton la alegerile prezidențiale cu ocazia cărora, la f...

Interviu | Luni, 14 Noiembrie 2016

Detalii...

More in: Interviu, Interviu

lojigan si irinaÎn ultima saptămână electorală am stat de vorbă cu primarul Câmpiei Turzii Dorin Lojigan și cu Irina Munteanu candidatul PNL Câmpia Turzii pentru camera deputațaților:

R: Câmpia Turzii a mai avut candidaţi pentru Camera Deputatilor. Ce e diferit acum?

Dorin Lojigan: Da, Câmpia Turzii a mai avut candidaţi, a mai avut şi deputaţi, dar vă spun eu ce nu a mai avut niciodată: un parteneriat între candidaţi şi locuitorii din Câmpia Turzii. Este prima dată când Câmpia Turzii are încredere într-un candidat,  o femeie, care să reprezinte interesele oraşului nostru. Este unul dintre acei candidați care vine în faţa dumneavoastră cu sufletul deschis, cu o activitate profesională  și  politică impecabilă, un candidat apreciat și iubit de comunitatea noastră. Până acum, nici unul dintre candidații la Camera Deputatilor sau Senat nu s-a bucurat de atâta popularitate.

 

Irina Munteanu: Evident, pentru mine este o noutate postura de candidat pentru Camera Deputaţilor. Înteleg foarte bine că, înainte de toate,  aceste alegeri sunt despre oameni şi valorile lor, despre noi şi viitorul nostru.  Știu și simt, observ și înțeleg că aceste alegeri sunt  despre speranţă şi încrederea unei  comunităţi care îşi doreşte să pună România înainte de toate.

R: Actuala administraţie locală din Câmpia Turziiare în vedere câteva proiecte pe termen mediu şi lung. Sunt ele în acord cu activitatea deputatului Irina Munteanu?

Dorin Lojigan: Cu siguranţă, da. Am spus-o şi în campania pentru locale, reindustrializarea Câmpiei Turziieste un obiectiv prioritar pentru noi.  Prioritatea noastră este creșterea numărului de locuri de muncă. Atragerea de investitori, popularea Parcului Industrial şi implementarea proiectului Tetarom V în colaborare cu Consiliul Judeţean şi Primăria comunei Luna sunt deja puncte atinse pe agenda noastră de lucru. Şi asta în mai puţin de 6 luni de mandat. Prin aceste măsuri ne dorim să asigurăm confortul si bunăstarea materială a locuitorilor din Câmpia Turzii.  De asemenea, scăderea impozitelor cetăţenilor ca urmare a rezonării municipiului este o realitate. Săptămâna trecută am reuşit să obţinem şi scăderea cotelor facturate la  apa uzată pentru consumatorii casnici. Toate aceste fapte vorbesc  de la sine despre determinarea Partidului Național Liberal de a crea o viață mai bună pentru comunitatea noastră.

 

Irina Munteanu: În mod cert aceste eforturi sunt şi vor fi susţinute atât la nivelul Consiliului Judeţean, cât şi în Parlament. Câmpia Turzii are nevoie de locuri de muncă. Un şomaj redus înseamnă un buget mai mare. Vom continua investiţiile publice importante ceea ce va genera mii de locuri de muncă. Mari investitori înseamnă locuri de muncă mai sigure şi mai bine platite. Mărirea numărului de parcuri industriale face parte din programul de guvernare al PNL. La această oră, avem în judeţul Cluj o reţea de 5 parcuri industriale şi vom continua politicile liberale de atragere a investitorilor şi crearea de locuri de muncă. Nu în ultimul rând, ne propunem să încurajăm antreprenoriatul şi implicit crearea de locuri de muncă şi vom acorda stimulente financiare pentru angajatorii care înfiinţează unităţi private de învăţare şi ucenicie. 

R: Un mesaj pentru cititori.

Dorin Lojigan: Am fost ales în acest mandat cu un procent  de 47%, zdrobitor faţă de contracandidaţii mei. Aceasta înseamnă că oamenii din Câmpia Turziiau încredere în mine și proiectele mele, dar mai ales înseamnă că eu am încredere în oamenii acestui oraș, în partenerii  mei. Voi susţine Irina Munteanu şi PNL  pentru că de la ea am învăţat conceptul de parteneriat dintre administraţia locală şi cetăţeni.

 

Irina Munteanu: Vă îndemn pe toţi să alegeţi ce este bun în fiecare, vă îndemn ca împreună să promovăm Câmpia Turzii, să alegem continuitatea în idei și reforme, iar pe 11 decembrie să spunem cu toţii  #Româniainainte!

Add comment


Security code
Refresh

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi364
mod_vvisit_counterIeri669
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta364
mod_vvisit_counterLuna aceasta12187
mod_vvisit_counterÎn total11165514Comentarii recente