„Dragostea Învinge” – povestea Paştelui

News image

Asociația „Camera de Sus” Turda organizează duminică, 16 aprilie 2017, un eveniment artistic dedicat Sărbătorilor Pascale. „...

Artă / Cultură | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Plantări de arbori la Băile Sărate

News image

Sub sloganul “Plantăm, îngrijim și împădurim!” circa 70 de elevi de la Colegiul  Tehnic, respectiv de la Colegiul...

Timp liber | Sâmbătă, 8 Aprilie 2017

Detalii...

Târgul de Paște Turda 2017

News image

Primăria Municipiului Turda organizează în perioada 10 - 14 aprilie 2017, Târgul  de Paște, în zona centrală pietonală....

Timp liber | Vineri, 7 Aprilie 2017

Detalii...

Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda: În că

News image

În condițiile în care lăcașul profesionist turdean de cultură a traversat o perioadă lipsită de glorie, ce l-a scos în afara...

Artă / Cultură | Joi, 6 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Timp liber, Sex, Artă / Cultură, Reportaj, Religie, Monden, Psihologie, Turism

Psihologie

După ce, cu o zi în urmă, cafeneaua turdeană „La Papion” a găzduit premiera scurt metrajului "Aimée", joi, 19 februarie, la "La Papion" a avut loc o nouă întâlnire, de această dată subiectul principal fiind relaţiile interumane.
Pornind de la un motto precum "Ţi-aş da toată bucuria mea dacă aceasta te-ar face fericit", prezentarea psihologului Cerasela Libeg s-a axat pe relaţiile interumane, în special din perspectiva sentimentelor care pot exista între două persoane de sex opus, despre relaţiile între persoane de acelaşi sex nediscutându-se, neapărat, în mod particular.

supernanny irima petrea, la turdaPentru a doua oară la Fun Kids Turda, psihopedagogul Irina Petrea a venit în faţa celor prezenţi cu o nouă temă, pe cât de actuală, pe atât de importantă: Disciplina pozitivă şi provocările familiei moderne. Spre deosebire de întâlnirea anterioară, de această dată sediul Fun Kids Turda a fost neîncăpător pentru cei care doreau să afle informaţiile prezentate de Supernanny, la întâlnire fiind prezente peste 100 de persoane, majoritatea cadre didactice.

managerFoarte multe persoane cu profesiuni diferite care au ajuns, în condiţiile economiei de piaţă, să îşi dezvolte o companie proprie, să se afle în postura de manager, adică în acea poziţie de conducere care, luată într-un sens larg, presupune stabilirea şi urmărirea de obiective clare pentru companie prin organizarea şi orientarea muncii către atingerea scopurilor în timp util şi cu minim de resurse investite: creşterea productivităţii, atragerea de noi clienţi, impunerea pe noi segmente de piaţă, diversificarea produselor companiei, atragerea de specialişti în firmă sau modernizarea tehnologiei etc.

„Cine sunt eu ?” e o întrebare pe care ne-o punem, sub o formă sau alta, încă de la vârsta adolescenţei, fără să aflăm un răspuns satisfăcător poate ani în şir. Nu am pretenţia ca în acest articol scurt să ofer un răspuns mulţumitor şi mai ales specific pentru dumneavoastră.

dependenta  de jocurile de norocTendinţa excesivă a anumitor categorii de oameni pentru jocurile de noroc a intrat în centrul atenţiei psihologilor şi psihiatrilor, constatându-se că se poate ajunge la o dependenţă patologică pentru jocurile de noroc (pariuri la curse de cai, piaţa bursieră etc), dependenţă cu efecte dezastruase atât asupra vieţii personale şi profesionale a celui care joacă, cât şi asupra familiei acestuia.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi340
mod_vvisit_counterIeri1240
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta2509
mod_vvisit_counterLuna aceasta9931
mod_vvisit_counterÎn total11255569Comentarii recente