„Dragostea Învinge” – povestea Paştelui

News image

Asociația „Camera de Sus” Turda organizează duminică, 16 aprilie 2017, un eveniment artistic dedicat Sărbătorilor Pascale. „...

Artă / Cultură | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Plantări de arbori la Băile Sărate

News image

Sub sloganul “Plantăm, îngrijim și împădurim!” circa 70 de elevi de la Colegiul  Tehnic, respectiv de la Colegiul...

Timp liber | Sâmbătă, 8 Aprilie 2017

Detalii...

Târgul de Paște Turda 2017

News image

Primăria Municipiului Turda organizează în perioada 10 - 14 aprilie 2017, Târgul  de Paște, în zona centrală pietonală....

Timp liber | Vineri, 7 Aprilie 2017

Detalii...

Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda: În că

News image

În condițiile în care lăcașul profesionist turdean de cultură a traversat o perioadă lipsită de glorie, ce l-a scos în afara...

Artă / Cultură | Joi, 6 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Timp liber, Sex, Artă / Cultură, Reportaj, Religie, Monden, Psihologie, Turism

Timp liber

plantare de arboriSub sloganul “Plantăm, îngrijim și împădurim!” circa 70 de elevi de la Colegiul  Tehnic, respectiv de la Colegiul Dr. Ioan Rațiu, ambele din Turda, au plantat aproximativ 1500 de puieți de stejar roșu, în zona Băilor Sărate din oraș.

targ de pastePrimăria Municipiului Turda organizează în perioada 10 - 14 aprilie 2017, Târgul  de Paște, în zona centrală pietonală. 

papusiMuzeul de Istorie din Turda va găzdui între 27 martie și 21 aprilie o expoziție inedită: micii iubitori ai poveștilor vor avea ocazia să admire nu mai puțin de 36 de păpuși care au animat, de-a lungul anilor, spectacole ale Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, atât la secția română, cât și la cea maghiară.

targ martisorPrimaria Municipiului Turda va organiza Târgul Mărțișorului, în perioada 1 - 8 Martie 2017. În acest an, evenimentul își propune să fie unul de referință în peisajul turdean, punând în valoare obiectele handmade, încurajând meșteșugul, creativitatea și inovația în sfera artistică.

tir cu arculArcașii moderni au coborât sub pământ pentru a-și etala măiestria în mânuirea arcului cu săgeți. Sâmbătă, 25 februarie, peste 60 de pasionați ai tirului cu arcul, din mai multe orașe ale țării, printre care București, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș, Lugoj și Turda au participat la cea de-a treia ediție a competiției organizate în Salina din Turda, de către un grup de ”arcași” turdeni, în parteneriat cu Bearpaw România, firmă ce comercializează arcuri, săgeți și accesorii necesare practicării tirului cu aceste arme.

salinaÎn data de 25 Februarie 2017 orele 11, Beretele Verzi Turda cu sprijinul Bearpaw Romania dau startul la cea de-a treia ediţie a concursului de tir cu arcul pe ţinte diverse din Salina Turda – mina Rudolf.

valentine s daySub sloganul: participi, te distrezi, dansezi, cânţi, iubeşti şi câştigi, Primăria și Consiliul local Câmpia Turzii au pregătit pentru ghirișeni de Ziua Îndrăgostiţilor un specatacol în stil mare în care cap de afiș este ELLIE White.

Anul acesta, municipalitatea le-a pregătit turdenilor un loc de poveste. Patinoarul, căsuțele cu produse specifice de sărbători, spectacolele de la scenă, orășelul copiilor și căsuța lui Moș Crăciun vor face ca Parcul Central să fie un tărâm magic, special conceput pentru bucuria tuturor, în special a copiilor. 

umorSpectacolul umoristic “aMIGul ghirişenilor”, desfăşurat în cadrul festivalului de umor “Zâmbete la purtător”, cadoul pe care administraţia locală de la Câmpia Turzii l-a făcut locuitorilor din municipiu, un festival sub bagheta lui Cornel Udrea şi care l-a avut ca ludic master pe actorul Dorel Vişan, a încântat iubitorii de umor din frumosul municipiu de pe malul Arieșului.

conferinta campia turzii“aMIGul ghirişenilor” , un spectacol umoristic, în cadrul festivalului de umor “Zâmbete la purtător”, un cadou pe care administraţia locală de la Câmpia Turzii îl face locuitorilor din municipiu, un festival sub bagheta lui Cornel Udrea şi care îl are ca ludic master pe actorul Dorel Vişan.

targul de craciun turdaScenă

17.00 -  Spectacol de colinde și joc popular 

 - Ansamblurile folclorice ale Casei Municipale de Cultură Turda, Cununa Ardealului, Mugurii Arieșului

spaOdată cu venirea primăverii, vă propunem să petreceți o zi în Complex Balnear Potaissa, oază de liniște și relaxare a Turzii, locul unde puteți evada din rutina cotidiană.Suntem convinși că vă veți dori să reveniți și a doua oară.

femeiaMarți, 7 martie, Primăria și Consiliul local al Municipiului Câmpia Turzii sărbătoresc doamnele și domnișoarele din municipiul nostru, elogiind astfel  Ziua Internațională a Femeii.

.balul motilorÎn fața celor aproximativ 200 de participanți la Balul Moților, eveniment organizat de filiala turdeană a Asociației Cultural-Patriotice ”Avram Iancu” desfășurat sâmbătă, 25 februarie, la restaurantul ”Gina” (cantina Electroceramica) din Turda, una dintre invitate, Ramona Soporan, a primit eșarfa și celelalte însemne cuvenite ”Crăiesei Moților” titlu ce se acordă la fiecare ediție a petrecerii ce are drept motto îndemnul Crăișorului: ”No hai!”

paula selingÎn 5 martie, la orele 18.30, Teatrul Aureliu Manea va găzdui concertul Paulei Seling & Band. Este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Turda şi dedicat tuturor turdenilor: Concertul este prefațat de o expoziție de pictură a Societății Filarmonia, în foaierul teatrului.

.targ cartisor campia turziiÎn perioada 27 februarie - 01 martie 2017, Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii  organizează prima ediţie a Târgului de Mărţişor Handmade, activitate care are scopul de a promova produsele create de copiii şi tinerii din cadrul instituţiilor şi asociaţiilor nongugernamentale din oraş.   

În perioada Anului Nou, patinoarul din municipiul Turda va funcționa după următorul program:

- Sâmbătă 31 decembrie: 10:00 - 11:30; 12:00 - 13:30.

- Duminică 01 ianuarie: 16:00 - 17:30; 18:00 - 19:30; 20:00 - 21:30. 

voiculet nicolaeArtistul Nicolae VOICULEȚ, ambasador al culturii și turismului românesc, alături de ansamblul folcloric Ceatăra, într-un Regal de Sărbătoare la Salina Turda.

targ craciun turda Sâmbătă , 17 decembrie 2016

Ora 17.00 – Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda

Ora  17.15  - Spectacol de Magie –"Fantasmagia"

patinoar campia turziiPrimăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii invită toţi locuitorii municipiului la deschiderea oficială a patinoarului în aer liber. Acesta este amplasat pe platoul betonat din Parcul Municipal (Berc).

8 decembrieScenă

17.00 Recital folk - Colegiul Național Mihai Viteazu

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi375
mod_vvisit_counterIeri669
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta375
mod_vvisit_counterLuna aceasta12198
mod_vvisit_counterÎn total11165525Comentarii recente