„Dragostea Învinge” – povestea Paştelui

News image

Asociația „Camera de Sus” Turda organizează duminică, 16 aprilie 2017, un eveniment artistic dedicat Sărbătorilor Pascale. „...

Artă / Cultură | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Plantări de arbori la Băile Sărate

News image

Sub sloganul “Plantăm, îngrijim și împădurim!” circa 70 de elevi de la Colegiul  Tehnic, respectiv de la Colegiul...

Timp liber | Sâmbătă, 8 Aprilie 2017

Detalii...

Târgul de Paște Turda 2017

News image

Primăria Municipiului Turda organizează în perioada 10 - 14 aprilie 2017, Târgul  de Paște, în zona centrală pietonală....

Timp liber | Vineri, 7 Aprilie 2017

Detalii...

Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda: În că

News image

În condițiile în care lăcașul profesionist turdean de cultură a traversat o perioadă lipsită de glorie, ce l-a scos în afara...

Artă / Cultură | Joi, 6 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Timp liber, Sex, Artă / Cultură, Reportaj, Religie, Monden, Psihologie, Turism

Turism

salina turdaSalina Turda  participă, în perioada 14 – 16 martie 2017, la cea de-a 24-a ediție a târgului internațional de turism „MITT 2017”, Moscova, Federația Rusă. MITT se numără printre cele cinci cele mai mari expoziții turistice din lume și este recunoscut de comunitatea internațională a turismului. 

salina turdaSalina Turda este prezentă la cel mai mare târg de turism din lume! Ministerul Turismului a lansat la ITB Berlin aplicația ”Explore RO” în cadrul căruia apare și salina de la Turda ca obiectiv turistic de vizitat atât pentru turiștii români cât și pentru cei străini.

salina turdaSalinaTurda, cea mai spectaculosă minune a României, este formată dintr-un ansamblu de mine, amenajate special pentru a putea fi vizitate de către turiști. Salina Turda este unul dintre cele mai importante obiective turistice din România, este și un important centru de tratament și recuperare.

turismSalina Turda, participă zilele acestea (6-7 februarie 2017) la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv. Salina Turda este prezanta în standul României, organizat de Autoritatea Națională de Turism din cadrul Ministerului de Turism, alături de alte 23 de agenții sau centre de promovare regionale, fiind singura societate reprezentând un obiectiv turistic.

salina turdaPentru a veni în întâmpinarea turiștilor, ținând cont de vacanța de vară, Salina Turda își modifică programul de vizitare, așa cum se întâmplă în fiecare an. Începând cu data de 1 iulie 2016, programul de funcţionare a obiectivului turistic se prelungește cu 2 ore, mai exact 900-1900 cu ultima intrare la ora 18. 

turismÎn data de 23 iunie 2016, Salina Turda a participat la Conferința Internațională ”Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate” – eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Turism (A.N.T.), în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului (O.M.T.) la Palatul Parlamentului din București.

salinaCampania de promovare a brandului turistic al României s-a lansat în subteran. 

concurs de tir cu arcul la salina turdaSalina Turda vă invită sâmbătă, 28 martie 2015, între orele 11.00 – 16.00, în mina Rudolf, unde se va desfăşura un concurs de tir cu arcul cu ţinte tradiţionale, organizat de Salina Turda, în parteneriat cu Federaţia Română de Arc Tradiţional şi Field şi Clubul Aktiv Bucureşti.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi679
mod_vvisit_counterIeri1138
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1817
mod_vvisit_counterLuna aceasta25976
mod_vvisit_counterÎn total11302310Comentarii recente