Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Diverse

sah turdaÎn perioada 07-09.04.2017 la Cluj-Napoca s-a disputat "Memorialul Radulescu", ediţia a XVII-a la şah atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Turneul a fost foarte dificil pentru copiii de la Clubul de şah „Potaissa” Turda deoarece aceştia au jucat atât cu copii, cat cu adulţi.

sahÎn perioada 01.04.2017-02.04.2017 la Sighetul Marmației (jud. Maramureș) s-a desfășurat concursul de șah "Cuiul sighețean" ediția I a. Au participat copii la grupele de vârstă 8, 10 și 12 ani din județele din nord vestul țării: Satu Mare, Maramureș, Cluj, Bihor, Bistrița Năsăud.

rotarySâmbătă 18 martie 2017, Club Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Club Sportiv Delfinii Turda şi Salina Turda a organizat un eveniment caritabil având ca scop strângerea de fonduri pentru Tiberiu Suciu, un tânăr din Câmpia Turzii diagnosticat cu leucemie.

 piper petruSâmbătă, 11 martie 2017, Grand Arena din București a găzduit la tenis de masă “Cupa Primăverii”, competiție organizată de Comitetul Național Paralimpic România. La competiție au participat 60 de sportivi. 

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

tenis de masaSâmbătă, 11 martie, s-a desfăşurat a V-a ediţie a "Cupei Salina Turda" la tenis de masă, eveniment organizat de Radu Şerban şi Salina Turda. S-au adunat la start 54 de competitori din Turda, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Târgu Mureş, Bistriţa, Blaj, Războieni, Stremţ, Aiud şi Topliţa.

baschetVineri, 3  februarie, baschetbaliştii de la Turda Wolves au primit vizita cântăreţului Aner.

cupa uniriiÎn perioada 27-29 ianuarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii prima ediție a Cupei Unirii la fotbal în sală. Vineri, 27 ianuarie, și sâmbătă, 28 ianuarie, au fost rezervate partidelor din grupe, iar duminică, 29 ianuarie, au avut loc finalele.

sahCei mai mici practicanți ai ”sportului minții” din oraș, respectiv sportivii de la Șah Club Potaissa Turda au primit medalii și daruri, drept răsplată și recunoaștere a meritelor acestora în cucerirea a nu mai puțin de 342 de medalii, din care 120 de aur, la competițiile la care au participat în acest an.

sah"Copiii de aur ai Turzii" au participat la CUPA "ROTARY CLUB ALBA IULIA CIVITAS SOLIS" la șah, ediția a 3 a desfășurată în data de 19.11.2016.

delfinii turdaÎn acest week-end, Clubul Sportiv Delfinii Turda, a reprezentat cu mândrie orașul la “Autum Trophy 2016”,competiție care s-a desfășurat la Târgu Mureș.

delfiniiCupa Casa Ema 2016, o competiţie care a adunat la start 205 participanţi de la 9 cluburi: ALB-Alba Iulia, CSW-Cluj-Napoca, EMA-Bistriţa, ABM-Baia Mare, CDT-Turda, LBM-Baia Mare, STG-Târgu Mureş, GAR-Arad şi ASV-Suceava. Delfinii turdeani au înscris în acest concurs 21 de copii care au resusit să câştige 17 medalii (7 aur, 5 argint şi 5 bronz) şi 4 cupe- cel mai bun sportiv al categoriei.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

rallyMarți, 28 martie, a avut loc la Cluj-Napoca evenimentul de lansare a echipei Napoca Rally Academy pentru anul competițional 2017. Cu câteva schimbări în configurație, dar cu același nucleu consacrat, NRA se anunță a fi greu de contracarat și în acest an.

sahÎn perioada 18-19.03.2017 la Odorheiu Secuiesc s-a desfășurat concursul interjudețean de șah pentru copii "Cupa Târnava" edtia a 14-a.

sahRezultate excelente obținute: 3 medalii de aur, 2 medalii de argint, 2 medalii de bronz și 2 mențiuni. În perioada 11.03.2017-12.03.2017 la Târgu Mureș s-a disputat ediția a III a "Cupa Mureș" la care au participat copii din mai multe județe ale țării.

tenis de masaMâine, sâmbătă 11 martie, ora 9.30 se va da startul competiției Cupa Salina Turda la tenis de masă, ediția cu nr. 5.

inscriere baschetEchipa de baschet Turda Wolves face înscrieri. Sunt aşteptaţi elevii claselor I-IV, V-VIII. Echipa dispune de locaţie în Turda, zona centrală şi zona Oprişani.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

sportAşa cum v-am obişnuit, dragi prieteni, vom face şi în debutul acestui an o scurtă trecere în revistă a principalelor momente sportive din 2016. Şi pentru că anul trecut ați fost alături de noi, ați avut ocazia să citiți în paginile Ziarului 21 despre multe din evenimentele sportive desfăşurate în zona noastră, aşa că subliniez de la bun început că nu vor fi puse în lumină toate evenimentele sportive ci doar o parte din ele, pe care aş îndrăzni să le numesc remarcabile.

inot“Bazinul de Înot didactic Turda” vă invită să participaţi la Editia a IV-a competiţiei de nataţie.

sahÎn perioada 02-06.11.2016, în stațiunea Olănesti (jud.Vâlcea), s-au disputat Finalele campionatului de șah pe echipe mixte pentru copii pentru grupele de vârstă  8,10,12,14 ani.Clubul nostru a participat cu 2 echipe la 8 ani și la 10 ani, care s-au clasat pe locul 6 ambele.

scoala mihai vodaÎn data de 03.11.2016 în cadrul ONSS a avut loc etapa locală a competiției de Cros,  organizată de Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda, desfasurată în Parcul Central din Turda.

baschetTurda Wolves face înscrieri la cursuri de baschet. Înscrierile se fac la sala de sport de la Colegiul Național ″Mihai Viteazul″ şi Şcoala ″Horea, Cloşca şi Crişan″ după următorul program:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente