Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Box

boxVineri, 7 aprilie, iubitorii boxului din Câmpia Turzii au urmărit în Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" un antrenament comun la care au participat sportivi de la CSM Câmpia Turzii, Fortuna Lunca Mureşului şi Box Club MLG Zalău.

boxSâmbătă, 17 martie, s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Târgu Mureş ediţia a XI-a a Cupei Municipiului, o gală internaţională de box.

boxSâmbătă, 4 februarie, antrenorii Roşca Gheorghe şi Florin Ionuţ de la CSM Câmpia Turzii au organizat în Sala Sporturilor Ioan Stanatiev un antrenament comun. La eveniment au participat COS Cugir, Stejarul Daneş şi, bineînţeles, CSM Câmpia Turzii.

boxÎn perioada 21-22 ianuarie pugilista Gabor Raluca a participat la Slatina la un cantonament de pregătire.

box turdaÎn perioada 14-15 decembrie, pugilista Gabor Raluca  a participat la Tulcea la selecția pentru Campionatul European de Tineret.

bordiPatru sportivi de la CS ″Florin Bordi″ Box Turda au participat sâmbătă, 19 noiembrie, la  campionatul internațional desfăşurat la Debrecen în Ungaria.

boxSâmbătă, 1 octombrie, în Sala de Sport a Colegiului Național ″David Prodan″  s-a desfăşurat a III-a ediție a Cupei ″CSO Cugir″ la box.

boxPatru pugilişti de la CS ″Florin Bordi″ Box Turda au participat sâmbătă, 3 septembrie, la  turneul internațional de box Cupa ″Gim Mar Strong″ Oradea.

La categoria 57 kg, copii, Matias Nagy a pierdut la puncte, iar Târnăvan Sebastian, aflat la primul meci, a fost de asemenea învins la puncte. Sportivul a participat la categoria 35 kg, cadeți.

ralucaSâmbătă, 21 august, a debutat la Mangalia Campionatul Național de Box pentru senioare, tineret şi junioare.

box turdaŞapte sportivi de la CS ″Florin Bordi″ Box Turda au participat în perioada 10-11 iunie la Cupa ″Ring Napoca″. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul X, s-a desfăşurat la Casa de Cultură din Baciu şi a adunat 65 de sportivi de la 20 de cluburi din țară.

boxProblemele cu care se confruntă pugiliştii de la CS ″Florin Bordi″ Box Turda nu mai reprezintă o noutate. Deşi au obținut rezultate notabile la competițiile la care au participat şi muncesc în continuare cu pasiune, sportivii turdeni au un singur adversar care este, până în acest moment, de neînvins. Iar acest adversar se numeşte indiferența!

boxÎn perioada 18-19 martie, trei sportivi turdeni pregătiţi de antrenorul Florin Bordi au participat la un Turneu Internaţional de Box desfăşurat la Budapesta.

boxFederaţia Română de Box a publicat propunerea de calendar naţional competiţional pentru anul 2017. Conform acestui calendar prima mare competiţie este Campionatul Național la categoria U 22, masculin, eveniment care va fi organizat în perioada 15-18 februarie 2017.

box campia turziiDoi pugilişti de la CSM Câmpia Turzii au participat joi, 8 decembrie, la ″Cupa Unirii″ la box, competiție dedicată sportivilor din județul Cluj. Evenimentul s-a desfăşurat la Cluj-Napoca şi a  fost organizat de Asociația Județeană de Box.

boxÎn perioada 28 noiembrie-2 decembrie s-a desfăşurat la  Zalău Campionatul Național de Cadeți. Au participat 159 sportivi din toată țara, Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii fiind reprezentat de sportivii Vitan Alex şi Bisioch Lucian.

boxO nouă lovitură dată de boxul turdean! O super lovitură, un croşeu năucitor care aduce o nouă medalie la Turda.

Bordi Abel  a cucerit medalia de bronz la una dintre cele mai importante competiții desfăşurate la nivel național şi a pus Turda pe harta boxului românesc. Din nou!

boxSâmbătă, 17 septembrie, s-a desfăşurat la Gheorgheni Cupa ″Lacul Roşu″ la box, eveniment ajuns la ediția cu numărul 26.

 CS ″Florin Bordi″ Box Turda a participat la competiție cu doi sportivi: Crişan Alin, categoria 43 kg, cadeți, şi Raluca Gabor, la categoria 57 kg, junioare.

boxArbitrul Şerban Alexandru, unul dintre oamenii apropiați boxului local, s-a stins din viață vineri, 2 septembrie.

box turdaTurdenii Bordi Elisei şi Bordi Abel au participat la un Turneu Internațional de Box desfăşurat la Veneția, în Italia. Pugiliştii pregătiți de Florin Bordi au făcut parte din selecționata zonală şi au avut o comportare meritorie reuşind să se întoarcă cu două medalii de aur. 

boxBox Club Stejarul, Primăria şi Consiliul Local Daneş au organizat duminică, 12 iunie, în Sala Sporturilor din Daneş  ediţia aniversară "Centura Daneşului- 5 ani de existenţă a boxului în Daneş".

boxÎn perioada 10-11 iunie s-a desfășurat a X-a ediție a Cupei "Ring Napoca" la box.Evenimentul, organizat la Casa de Cultură din Baciu,a adunat 65 de sportivi de la 20 de cluburi din țară.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente