Auto-Moto-Ciclism

După ce a organizat cu succes etapa din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Napoca Rally Academy continuă implicarea și în competițiile dedicate amatorilor. Astfel, NRA va organiza la Cluj Campionatul Judeţean Promo Rally, o serie de trei etape care se adresează celor care doresc să vadă dacă au talent pentru motorsport. 

transilvania rallySimone Tempestini și Napoca Rally Academy au câștigat Transilvania Rally, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Bogdan Marișca a terminat pe locul secund la general, Vlad Cosma s-a clasat pe podium la clasa 3 și Mihai Manole a câștigat la 2WD, în timp ce Norbert Maior a fost nevoit să abandoneze în urma unei ieșiri în decor, iar Marco Tempestini a avut probleme tehnice. 

Transilvania Rally reprezintă, ca în fiecare an, o provocare dublă pentru Napoca Rally Academy, echipa fiind implicată și în organizarea etapei a șasea din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Șase echipaje vor reprezenta Napoca Rally Academy la Transilvania Rally, cursa de casă pentru echipa clujeană. 

raliuMarco Tempestini, pilotul care alături de Anton Avram s-a clasat pe locul secund în proba superspecială desfăşurată la Turda în luna iulie, se pregăteşte pentru a zecea ediţie a competiţiei Transcarpatic Rally Raid. Pilotul Napoca Rally Academy va împărți cockpit-ul cu Roxana Ciuhulescu în competiția care are o lungime totală de aproape 1.200 km, dintre care 720 km de probă specială împărțiți în cinci etape. 

raliuDupă victoria din Raliul Iaşului‚ Simone Tempestini și-a asigurat titlul național la vârsta de 21 de ani și fix o lună, fiind cel mai tânăr pilot care reușește această performanță în România. Simone Tempestini și Dorin Pulpea au reușit să câștige toate cele patru probe speciale din Raliul Iaşului‚ penultima etapă din Campionatul Naṭional de Raliuri. 

napoca rallyPodium cu trei echipe Napoca Rally Team la general‚ așa s-a încheiat Transilvania Rally 2015. După admiterea contestației echipajului Marco Tempestini / Toni Avram, care au reclamat notare inadecvată a timpului în proba specială 1 – Floreşti, podiumul la general al etapei a V-a a Campionatului Naṭional de Raliuri Dunlop a fost următorul:

În ultimul week-end al lunii iulie, respective în 25 şi 26 iulie, Staţiunea Muntele Băişorii va găzdui cea de-a doua etapă a campionatelor de alergare montană "Cluj Trail Running Challenge" şi de mountain bike "Cluj Mountain Bike Challenge", scrie Ziua de Cluj. Concursul de alergare va debuta sâmbătă la ora 11.00, având o lungime de 21 de kilometri. 

ytansilvania rally, la turdaÎn perioada 17-18 iulie s-a desfăşurat a cincea etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2015, Transilvania Rally. Cu 11 probe speciale (8 diferite) cu o lungime totală a probelor de circa 123 km și trei probe superspeciale – două în parcarea Polus Center și una în centrul municipiului Turda – Transilvania Rally a oferit şi în acest an un adevărat spectacol.

Napoca Rally Academy, o echipă care a susținut în permanență piloții tineri, este în căutarea viitorului campion de raliuri! După ce a susținut piloți precum Alexandru Mitroi, Bogdan Stanoiev, Cristian Rus (câștigătorul Rompetrol Challenge), Vlad Cosma, Florin Tincescu și Simone Tempestini, Napoca Rally Academy este în căutarea unui nou tânăr talentat pe care să-l susțină în cariera sportivă.

transilvania rallySâmbătă, 18 iulie, de la orele 16.00, Turda va răsuna de zgomotul motoarelor turate la maxim. Proba superspecială cu numărul 9 a Transilvania Rally, cea de a cincea etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2015, se va desfăşura pe străzile municipiului, pe traseul strada Libertăţii - strada Republicii. 

transilvania rallyCea de-a cincea etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2015, Transilvania Rally, va debuta săptămâna viitoare la Cluj-Napoca, unde 49 de echipaje și-au anunțat deja înscrierea. Cu 11 probe speciale (8 diferite) cu o lungime totală a probelor de circa 123 km și trei probe superspeciale – două în parcarea Polus Center și una în centrul municipiului Turda – Transilvania Rally promite a fi un real spectacol.

transilvania drag race campia turziiÎn perioada 25-26 aprilie s-a desfăşurat la Câmpia Turzii‚ pe Autostrada A3‚ etapa naṭională a competiṭiei Transilvania Drag Race care a cuprins Drag Race-Tuning-Car Audio. Competiṭia sportivă a avut la bază întreceri de maşini şi motociclete şi‚ aşa cum era de aşteptat‚ iubitorii de adrenalină şi maşini puternice au fost prezenṭi în număr mare.

transilvania drag riceÎn perioada 25-26 aprilie se va desfăşura pe Autostrada A3 Câmpia Turzii Transilvania Drag Race 2015‚ etapa naṭională‚ Drag Race & Tunning Show& Car Audio & RC Drift. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă‚ 25 aprilie‚ între orele 09.00-18.00 şi duminică‚ 26 aprilie‚ între orele 09.00-19.00.

ovidiu marianSezonul 2014 din Dunlop Romanian Superbike a ajuns la final‚ dar va rămâne cu siguranṭă un sezon special pentru piloṭii noştri care au avut posibilitatea de a se întrece pe un circuit românesc. Ultima etapă‚ desfăşurată pe 3-5 octombrie‚ a fost organizată pentru prima dată în istoria României, pe un circuit de viteză construit şi pregătit pentru a fi omologat pentru competiṭii de viteză auto şi moto adică circuitul Motorpark România.

O nouă ediṭie a competiṭiei ″Transilvania Drag Race″ va avea loc în perioada 18-19 octombrie la Jucu de Sus‚ în spatele fostei fabrici Nokia. Evnimentul susṭinut de Consiliul Judeṭean Cluj se va desfăşura sâmbătă‚ 18 octombrie‚ între orele 10.00-17.30 şi duminică‚ 19 octombrie‚ între orele 10.00-18.00.

ovidiu marianÎn perioada 3-5 octombrie se va desfăşura ultima etapă din Dunlop Romanian Superbike 2014. Etapa va fi organizată, pentru prima dată în istoria României, pe un circuit de viteză construit şi pregătit pentru a fi omologat pentru competiṭii de viteză auto şi moto adică circuitul Motorpark România.

ovidiu marianÎn perioada 11-13 iulie s-a desfăşurat în Cehia etapa a 4-a din Dunlop Romanian Superbike. Pe circuitul Brno, care găzduieşte anual marele premiu de MotoGp al Cehiei‚ echipa Crazy Snails Racing Team a fost prezentă în formulă completă, alături de pilotul turdean Ovidiu Marian participând Nicu Hoha la clasa SBK rookies şi Iosif Ureche la clasa SBK.

marco tempestiniDe curând, turdenii au avut parte de o experienṭă inedită. Transilvania Rally‚ etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Dunlop‚ a programat o super specială la Turda. Cei peste 40 de piloṭi care au răspuns provocării au oferit un spectacol de neuitat, Francois Delecour‚ Edwin Keleti‚ Manfred Stohl‚ fost campion mondial de clasa 3‚ sau Marco Tempestini fiind doar o parte din piloṭii de succes care au luat startul.

marius botosCiclistul Marius Botoş va participa sâmbătă‚ 5 iulie‚ la a doua etapă a campionatului de ciclism pe şosea Road Grand Prix 2014. Evenimentul organizat de Asociaṭia Judeṭeană de Ciclism Prahova se află la ediṭia a 2-a şi este o competiṭie de tip criteriu desfăşurată pe un circuit stradal de aproximativ 1,7 km, în centrul oraşului Ploieşti, circuit pe care vor câştiga cei care vor parcurge cele mai multe ture, timp de o oră.

transilvania rally la turdaSeara de vineri, 20 iunie, a fost dedicată, la Turda, sportului cu motor, municipiul de pe Arieş fiind ales ca zonă de desfăşurare a superspecialei Kremsmueller din cadrul ediţiei din 2014 a Transilvania Rally. Deşi probele începeau după orele 21.00, încă dinainte de orele 20.00 zona centrală a municipiului s-a bucurat de prezenţa unui număr din ce în ce mai mare de turdeni veniţi să asiste la probele prin care trebuiau să treacă cele peste 40 de echipaje aliniate la startul superspecialei, start care s-a dat pe strada Libertăţii din Turda, finalul de traseu fiind pe strada Republicii.

Ploaia puternică de vineri a marcat prima zi a Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul Naṭional de Raliuri Dunlop. Ediṭia din acest sezon a început cu speciala Făget, o probă mixtă de asfalt şi macadam, considerată de mulṭi piloṭi ca fiind una dintre cele mai dificile ale sezonului.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente