Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

isctIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- CS Floreşti 2-1 (1-0)

Sâmbătă, 8 aprilie, Stadionul "Mihai Adam" din Câmpia Turzii a găzduit întâlnirea dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi CS Floreşti, contând pentru etapa cu numărul 21 a Ligii a IV-a de fotbal.

sticlaUniversitatea Cluj- Sticla Arieşul Turda 3-0 (2-0)

Peste 1000 de spectatori şi o atmosferă senzaţională la partida de vineri, 7 aprilie, dintre Universitatea Cluj şi Sticla Arieşul Turda.

liga 4Someşul Gilău – Unirea Tritenii de Jos 1-1

Unirea 1946 Floreşti -.C.S.F. „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni 1-5

fotbalMiercuri, 29 martie, în etapa cu numărul XX, Arieşul Mihai Viteazu a întâlnit, în deplasare, FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca.

liga4Unirea Tritenii de Jos- C.F.R. Dej 2-1

A.C.S.F. „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni – Someşul Gilău 11-0

fotbalIndustria Sârmei Câmpia Turzii -FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca 5-1 (3-1)

Miercuri, 22 martie, într-un meci contând pentru etapa a 19-a a Ligii a IV-a la fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca.

liga 4Unirea Tritenii de Jos-stă

C.F.R. Dej – A.C.S.F. „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni-se dispută duminică

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii - Sticla Arieşul Turda 1-4 (0-2)

Demult apus-au vremurile în care fotbalul era sportul rege în zona noastră, când întâlnirile dintre Industria Sârmei şi Arieşul Turda erau cu adevărat derby-uri, când lumea se înghesuia la stadion şi când bucuria pe care o aducea fotbalul era perfect completată de o mare pasiune, atât de uşor de detectat nu numai pe teren dar şi în afara lui.

fotbalSâmbătă, 11 februarie, și duminică, 12 februarie, Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii a găzduit ediția a VII-a a turneului de fotbal în sală „Cupa de Iarnă”. Echipele participante au fost împărțite în patru grupe după cum urmează:

u-isctDuminica fotbalistică la Câmpia Turzii, în ultima zi a Cupei Unirii, a oferit și un moment special. Echipele de old boys ale ISCT-ului și ale Universității Cluj au oferit un recital fotbalistic ca atunci când pentru acești jucători tribunele stadioanelor erau pline.

fotbalCea mai mare performanță din istoria fotbalului turdean, Cupa României obținută în 1961, n-a rămas doar un moment frumos din trecut ci a devenit motivul pentru care iubitorii sportului rege, foşti şi actuali oameni de fotbal şi autorități locale s-au întâlnit marți, 15 noiembrie, în Sala Mare a Primăriei Turda.

fotbal mvArieşul Mihai Viteazu- FC Ardealul Cluj-Napoca 3-0

Într-un meci contând pentru etapa cu numărul 21 a Ligii a IV-a de fotbal, Arieşul Mihai Viteazu a primit vizita formaţiei FC Ardealul Cluj-Napoca. Meciul, disputat miercuri, 5 aprilie, s-a încheiat cu victoria formaţiei din Mihai Viteazu.

fotbalSticla Arieşul Turda- Vulturul Mintiu Gherlii 5-1 (2-1)

sticla ariesul turdaArmenopolis Gherla-Sticla Arieşul Turda 1-4

Sticla Arieşul Turda a  bifat sâmbătă, 25 martie, a 13-a victorie în această ediţie de campionat. Turdenii  s-au deplasat la Gherla pentru confruntarea cu Armenopolis, contând pentru etapa a 19-a a Ligii a IV-a de fotbal.      

fotbalArieşul Mihai Viteazu-Atletic Olimpia Gherla 1-3

Sâmbătă, 25 martie, în etapa cu numărul 19, Arieşul Mihai Viteazu a întâlnit pe teren propriu ocupanta locul II în clasamentul Ligii a IV-a la fotbal, Atletic Olimpia Gherla.

ariesulSticla Arieşul Turda- Arieşul Mihai Viteazu 5-1(1-0)

Sâmbătă, 18 martie, etapa cu numărul 18 din Liga a IV-a de fotbal a programat la Turda întâlnirea dintre  Sticla Arieşul Turda şi Arieşul Mihai Viteazu.

isctAtletic Olimpia Gherla- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 1-0 (0-0)

Sâmbătă, 18 martie, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 18, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, în deplasare, Atletic Olimpia Gherla.

fotbalSâmbătă, 4 martie, s-a reluat campionatul Ligii a IV-a la fotbal, iar Sticla Arieşul Turda a întâlnit, pe teren propriu, formaţia A.S Viile Dejului.

cupa unirii campia turziiDupă două zile în care s-au disputat partidele din cadrul grupelor, duminică, 29 ianuarie, a fost ziua în care s-a stabilit câştigătoarea primei ediții a ″Cupei Unirii″.

sticla ariesulDuminică, 18 decembrie, se va desfăşura la Turda a XVI-a ediție a Cupei ″Adrian Şomlea″ la fotbal, eveniment sportiv dedicat categoriilor de vârstă 2008 şi 2009.

cupaTimpul este o fiară care are nesfârşita răbdare de a înghiți totul, dar ştie să păstreze, ca nimeni altul, tot ceea ce e cu adevărat valoros.

Acum 55 de ani, exact pe 12 noiembrie, se scria cea mai frumoasă pagină din istoria fotbalului turdean. Pe Stadionul ″Republicii″ din Bucureşti,  în fața a 20.000 de spectatori, 11 tineri transformau un mare vis într-o realitate.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente