Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

handbalHB Dudelange-Potaissa Turda 35-36 (16-19)

Duminică, 2 aprilie, Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit a doua întâlnire dintre Potaissa Turda şi HB Dudelange, contând pentru sferturile de finală ale Challenge Cup.

handbalVeniţi după un prim meci dificil, dar cu un avans de trei goluri, turdenii au intrat decişi să tranşeze soarta partidei în favoarea lor şi să se bucure alături de suporteri de calificarea în semifinalele competiţiei.

Anic a punctat de trei ori pentru formaţia luxemburgheză, dar reuşitele lui Thalmaier, Pavel şi Adomnicăi au restabilit egalitatea. Turdenii au preluat conducerea în minutul 12, scor 7-8, graţie reuşitei lui Rotaru şi au continuat să se menţină la cârma jocului. A fost 11-14 (min. 21), 14-17 (min.26) şi 14-19 (min.29), cu menţiunea că formaţia luxemburgheză a fost considerată gazda întâlnirii.

Până la pauză, elevii lui NikolaMalesevic au mai punctat de două ori şi au reuşit să reducă din diferenţă, scor 16-19.

Debutul reprizei secunde a aparţinut formaţiei conduse de Horaţiu Gal, care a fructificat aproape toate ocaziile avute şi a reuşit să se distanţeze la 5 goluri, scor 21-26 (min.39).

Intrarea lui Yan Hippert a adus un plus de vitalitate în atacul luxemburghezilor, care au primit indicaţii şi de pe banca tehnică, Malesevic explicându-le pe o tăbliţă schemele de joc.

Cu zece minute înainte de finalul partidei, reuşitele lui Wirtz şi Ilic au făcut ca tabela de marcaj să afişeze 28-29. Tehnicianul Horaţiu Gal a scolicitat time-out, iar Huta şi Pavel au readus liniştea în tabăra turdeană. În plus, numeroasele greşeli ale luxemburghezilor au fost rapid taxate de turdeni care aveau în minutul 57 o diferenţă de cinci goluri, scor 31-36.

Szyczkow a fost exploziv pe final de meci  şi graţie reuşitelor sale la finalul celor 60 minute de joc tabela a înregistrat o diferenţă minimă, scor 35-36.

Elevii lui Horaţiu Gal s-au bucurat alături de suporteri de această mare reuşită, frumosul public turdean fiind apreciat chiar şi de echipa luxemburgheză care s-a retras de pe teren numai după ce l-a aplaudat.

În semifinalele Challenge Cup, Potaissa Turda va întâlni formaţia islandeză Valur Reykjavik.

 

HB Dudelange- Potaissa Turda 35-36 (16-19)

HB Dudelange: Mladen, Herrmann -portari

Au marcat: Szyczkow 7 goluri, Ilic 6, Wirtz 6, Anic 4, Gulbicki 3, Yan Hippert 3, Maurusch 2, Beissac 2, Hippert F. 1, Bosoni 1.

Antrenor: Nikola Malesevic

 

Potaissa Turda: Ţenghea, Varo, Fleşer-portari

Au marcat: Cântec 8 goluri, Pavel 8,  Thalmaier 6,  Adomnicăi 5,  Huta 3, Laslo 3, Zacaciurin 1, Rotaru 1, Savic 1.

Antrenor: Horaţiu Gal

 

 

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi587
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1208
mod_vvisit_counterLuna aceasta13624
mod_vvisit_counterÎn total11239659Comentarii recente