Judo

judoÎn data de 24 martie 2017 a avut loc la Cluj-Napoca Cupa Mărţişorului. La acest concurs judeţean pentru copii U9-U13 s-au prezentat 120 de sportivi de la cluburile afiliate la Asociaţia Judeţeană de Judo Cluj. CSM Câmpia Turzii a participat cu 6 sportivi şi a obţinut următoarele rezultate:

judoÎn perioada 25-26 martie 2017 a avut loc la Budapesta a XIX-a ediţie a concursului de judo Hungarian Open Masters destinat sportivilor veterani. 

judoSâmbătă,  22 octombrie,  s-a desfăşurat turneul internațional Cupa ″Cis Gaz″ la Târgu  Mureş pentru categoriile de vârstă U8 – U12.

judoDuminică, 19 iunie,  s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Național de Judo pentru categoria de vârstă U12. La competiție au participat sportivii calificați în urma etapei preliminare.

.judoSâmbătă, 28 mai, s-a desfăşurat concursul internațional ″Cupa Nordului″ la Baia Mare. 

judoÎn perioada 6-8 mai 2016 s-a desfăşurat Cupa Europeană de cadeți iar in perioada 9-11 mai pentru aceeaşi sportivi s-a organizat un stagiu de pregătire la care a participat şi CSM Câmpia Turzii.

judoSâmbătă, 23 aprilie, s-a desfăşurat a II-a ediție a concursului ″Cupa Molecula″ Miercurea Ciuc. Competiția a fost destinată celor mai mici judoka, cu vârstă de la 5 la 11 ani. Au participat aproximativ 260 sportivi de la mai multe echipe din Transilvania.

judo campia turziiMarţi, 1 decembrie 2015, cu începere de la ora 11.00, CSM Câmpia Turzii organizează ″Cupa Municipiului″ Câmpia Turzii, concurs de judo dedicat copiilor. La eveniment vor participa copii cu vârste cuprinse între 6-10 ani de la cluburile afiliate la Asociaţia Judeţeană de Judo Cluj. 

judo campia turziiSâmbătă, 24 octombrie, s-a desfăşurat la Târgu Mureş ediţia a V-a a concursului internaţional Cupa ″Mureşului Cis Gaz″ pentru categoriile de vârstă U10, U12 şi U14. La competiţie au participat echipe din Republica Moldova, Bulgaria şi România fiind prezenţi 530 sportivi. 

Sâmbătă‚ 16 mai‚ s-a desfăşurat la Borş, judeṭul Bihor‚ Cupa ″Debreceni Mihai″ la judo.
Concursul destinat categoriilor U9, U10, U11, U12 şi U14 a adunat un număr de 180 de sportivi de la cluburile din regiunea Transilvaniei.
CSM Câmpia Turzii a participat cu 5 sportivi şi a obṭinut rezultate foarte bune:  

judo campia turziiSâmbătă‚ 29 noiembrie 2014‚ s-a desfăşurat a XIX-a ediṭie a Concursului Internaṭional ″Cupa Unio Satu Mare″, cu invitaṭi din Ungaria şi Polonia. La competiṭie au participat peste 330 de sportivi de la 27 cluburi. CSM Câmpia Turzii a participat cu sportivii Mureşan Alex și Ploscariu Victor şi a obṭinut următoarele rezultate:

judoCozmin Gușă, cunoscut nouă din postura de politician, a fost ales președintele Federației Române de Judo, la ultimele alegerile care au avut loc în această săptămână în cadrul Adunării Generale a Federației Române de Judo.

calin istrate buturcaDuminică, 26 iunie, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Național de Judo pentru categoria de vârstă U10. La competiție au participat sportivii calificați în urma etapei preliminare.

judoSâmbătă,  4 iunie, s-a desfăşurat etapa de Euroregiune a Campionatului Național de Judo pentru categoriile de vârstă U10, U11, U12 şi U13. La competiție s-au prezentat cluburile din euroregiune, județele: Bihor, Maramureş, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Satu-Mare şi Cluj cu un număr de 200 de sportivi.

judoSâmbătă, 21 mai,  s-a desfăşurat concursul internațional Unio Judo Master la Satu Mare.

judoÎn perioada 5-8 mai 2016 a avut loc a 3-a ediție a Stagiului Internațional de Judo Kata Rijeka, Croația.

cupa municipiului campia turzii la judoMarţi,1 decembrie, în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii s-a desfăşurat a III-a ediţie a concursului de Judo ″Cupa Municipiului Câmpia Turzii″. Au participat la eveniment Clubul de Judo şi Arte Marţiale Bistriţa, CS Forestierul Huedin, CS Jandarmul Cluj Napoca, CS Ocna Mureş, CS Palatul Copiilor Cluj, CSM Câmpia Turzii, CSM Cluj Napoca, CSS Viitorul Cluj Napoca, LPS Cluj Npoca, SC Drumarul Bistriţa, U-CSM Cluj Napoca, CS Clubul Copiilor Huedin şi CS Samuraii Florii de Cireş Voiniceni.

judo. csm campia turziiSâmbătă, 14 noiembrie, s-a desfăşurat a XX-a ediţie a concursului internaţional ″Cupa Unio″ Satu Mare. La competiţie au participat echipe din Ungaria, Polonia şi România. CSM Câmpia Turzii a participat cu 5 sportivi: Balmoş Adrian, Stichs Lucas, Mureşan Alex, Ploscariu Victor şi Stichs Marco.

ploscariu victor, judo csm campia turziiSâmbătă, 17 octombrie 2015, s-a desfăşurat la Drobeta Turnu Severin Finala Campionatului Naţional de Judo Ne Waza (luptă la sol) pentru categoriile de vârstă U11, U13 şi U15. CSM Câmpia Turzii a participat la competiţie cu 3 sportivi şi a obţinut următoarele rezultate:

judo csm campia turziiMiercuri‚ 4 martie‚ s-a desfăşurat concursul judeṭean ″Cupa Mărṭişorului″ la judo. La această competiṭie destinată sportivilor foarte tineri U8, U10 și U12 au participat 150 de sportivi de la cluburile afiliate la Asociaṭia Judeṭeană de Judo Cluj. CSM Câmpia Turzii a participat la competiṭie cu şase sportivi şi a obṭinut următoarele rezultate:

judo campia turziiLuni‚ 1 decembrie 2014‚ s-a desfăşurat la Cluj concursul judeṭean Cupa ″1 Decembrie″. La această competiṭie destinată sportivilor de la categoriile U8, U10 și U12 au participat 150 de sportivi de la cluburile afiliate la Asociaṭia Judeṭeană de Judo Cluj. CSM Câmpia Turzii a participat cu cinci sportivi iar rezultatele au fost următoarele:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente