Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Karate

samurai turdaUltima competiție înainte de Campionatul European de Karate de anul acesta, a avut loc la Târgu-Mureș în acest weekend și a fost organizată de Federația Română de karate WUKF in colaborare cu Clubul Sportiv Dragon Do.

samurai turdaÎn ultimele două săptămâni Clubul Samurai Turda a participat la două evenimente importante din calendarul competțional din acest an al Federației Române de Karate W.U.K.F.

samurai turdaAnul competițional a început în forță pentru clubul nostru, reușind să participe cu un număr de 6 sportivi începători și 4 avansați la primul eveniment organizat de Federația Română de Karate WUKF în colaborare cu Hayashi Activ Florești “CUPA MICKEY MOUSE”

karate club turdaÎntre 12-16 Octombrie 2016, a avut loc Campionatul European de karate WUKF, în Italia-Montichiari.

Aproape 2000 de concurenți, 300 antrenori, 78 de arbitrii.

karateKarate Club Turda, cel mai vechi club de karate din oraş, a participat, în perioada 14-20.06.2016, la "Campionatul Mondial WUKF de karate. Peste 72 de ţări, 2350 de sportivi, 430 antrenori şi 135 de arbitrii au contribuit la cel mai mare eveniment organizat de WUKF! Au fost categorii şi de 96 de sportivi!

club samurai turdaÎn urmă cu 30 de ani clubul nostru aducea la Turda primele medalii, primii campioni şi purta numele oraşului pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Am reuşit să păstrăm tradiţia şi să ducem cu mândrie succesul pe care cu multă muncă l-am acumulat pe parcusul anilor competiţionali.

samurai turdaAnul 2015, un an plin și greu din punct de vedere al evenimentelor la care Clubul Samurai Turda condus de Paul Cățănaș a participat, s-a încheiat printr-o gală care s-a desfășurat în sala mare a primăriei, unde sportivii clubului au fost premiați.

karate club turda700 de sportivi, 16 ţări, aprope 70 de arbitri si… noi, cei 16 componenţi ai lotului Karate Club Turda! Cu emoţiile primului concurs, pentru jumătate dintre ei, cu bucuria victoriei sau tristeţea înfrângerii pe feţele lor, toţi merită să fie felicitaţi pentru că au luptat să fie cei mai buni. 

samurai turdaClubul Sportiv Samurai Turda a participat în acest weekend la competiţia organizată de Clubul Sportiv Tiger Bistriţa în colaborare cu Federaţia Română de Karate WKC – Cupa Tiger. La startul competiţiei s-au aliniat 14 cluburi cu 216 sportivi, turdenii reuşind să deplaseze 4 sportivi care au urcat pe podiumul competiţiei şi au adus numele oraşului nostru pe buzele celor prezenţi: 

În perioada 26-27.09.2015 Clubul Sportiv Samurai Turda a participat la ediția cu numărul XV a Cupei României, organizată de Federația Română de Karate W.K.C., în colaborare cu CSM Brașov.
Paul Căţănaş, antrenorul clubului spune: „La această ediție au participat 57 de cluburi din întreaga țară adunând un număr record de participanți și anume 675 de sportivi ce s-au aliniat la startul competiției. Competiția a fost una extrem de grea, cu un nivel de pregătire ridicat.

samurai turdaOdată cu intrarea în anotimpul de toamnă, Federația Română de Karate W.K.C, împreună cu Clubul Sportiv Rapid București, organizează în data de 6 septembrie 2015, a II-a ediție a Cupei Rapid. Deși este o competiție care vine pe sfârșitul vacanței de vară, anul trecut a adunat peste 400 de sportiv, având un nivel ridicat de competitivitate. 

samurai turdaFederația Română de Karate împreună cu, clubul sportiv Poli Karate Cluj au organizat în acest weekend Cupa Napoca Junior, o competiție dedicată sportivilor cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani.

karateAșa cum ne-am obișnuit la sfârșit de an,  Karate Club Turda își premiază sportivii în cadrul evenimentului "Premiile KC Turda”.

samurai turdaOdată cu deschiderea noului an școlar și după o bine meritată vacanță, Clubul Sportiv Samurai Turda își reia activitatea. Prima competiție conform calendarului competițional stabilit de catre WUKF Romania la care clubul nostru va reprezenta cu mândrie orașul Turda, va avea loc la Mediaș în perioada 24-25 septembrie 2016 ,, Cupa Romaniei” .

samurai turdaAnul 2016 a început în forţă pentru sportivii clubului  ,, Samurai Turda”, competiţiile desfăşurându-se aproape în fiecare weekend din lună.  Am reuşit să aducem la Turda, medalii importante şi să ocupăm locuri fruntaşe, deşi standardele devin din ce în ce mai ridicate. Munca, determinarea dar şi ambiţia ,,samurailor” noştri ne situează tot mai des pe primele locuri în fruntea clasamentului general al cluburilor de karate din ţară.

karate club turdaKarate Club Turda, cel mai vechi club de karate din oraş, a început anul competiţional 2016 cu participarea la Cupa Mickey Mouse, organizată în Floreşti, Cluj, în acest weekend. După o pauză de iarnă binemeritată, aproximativ 400 de sportivi au luptat pentru primele locuri, timp de două zile. 

club samurai turda731 de sportivi din 17 tări au participat la cea de-a şasea ediţie a Cupei Campionilor Europeni la karate WUKF, organizată sâmbătă şi duminică, 5-6 decembrie 2015, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de Federaţia Română de Karate WKC. La startul competiţiei s-au aliniat 67 de cluburi din ţară şi străinătate, inclusiv din SUA şi Egipt. 

karate club turda, la salinaCel mai vechi club din Turda a organizat, ca în fiecare an, evenimentul intitulat “Premiile Karate Club Turda”, sponsorizat de firma de IT Cumulserv, prin domnul Gabriel Nemeş. Diplome, rememorări ale anului 2015, momente hazlii, suspans, surprize şi recunoaşterea performanţei sportive pe anul 2015 au încununat o seară extrem de reuşită. 

samurai turda, paul catanasÎn perioada 12-18 octombrie 2015 s-a desfăşurat “Campionatul Mondial pentru seniori WUKF”, în oraşul Koper din Slovenia. Pentru prima dată, 3 discipline de karate s-au aflat sub umbrela unui singur Campionat Mondial “United World Karate” (karate general, karate tradiţional şi kyohushin). 

club samurai turdaÎn data de 06.09.2015 a avut loc la București a II-a ediție a Cupei Rapid, organizată de Clubul Sportiv Rapid București, în colaborare cu Federația Română de Karate W.K.C, o competiție care deschide partea a doua a calendarului competițional al Federației. 

În perioada 09-10.05.2015 la București, Federația Română de Karate WKC a organizat ediția cu numărul 15 a Campionatului Național destinat cadeților, juniorilor și seniorilor. La această ediție au participat un număr de aproximativ 400 de sportivi din întreaga țară de la 42 de cluburi.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi679
mod_vvisit_counterIeri1138
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1817
mod_vvisit_counterLuna aceasta25976
mod_vvisit_counterÎn total11302310Comentarii recente