Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Karting

kartingPasiunea pentru karting se moștenește. După tatăl, Lucian care a practicat acest sport de la la 5 ani până anul trecut, la fratele Darius Babaioana câștigător al Campionatului Federației Române de karting- Clasa Pufo, un alt trofeu ajunge la Turda.

dariusCâtă muncă depun copiii care aleg să facă performanță în diferite domenii? La câte petreceri, distracții și ore de joacă renunță pentru antrenamente? La multe!

karting turdaA căzut cortina peste încă un sezon de karting. După şapte etape de Campionat Naţional şcolar, o etapă la Bacău, una la Arad, una la Craiova şi patru pe frumosul circuit de la Tg. Secuiesc, unde arbitrajul a fost asigurat de Victor Ştefan, multiplu campion naţional la competiţiile organizate de F.R.K., Clubul Copiilor din Turda a reuşit performanţa de a câştiga toate etapele de concurs de la clasa KF Juniori prin pilotul Marina David, elev al Clubului, devenind astfel campion naţional al clasei respective. 

concurs de karting la campia turziiSâmbătă‚ 30 mai‚ s-a desfăşurat pe Platoul Parcului Municipal Câmpia Turzii a treia ediṭie a Concursului Regional de Karting. A fost o zi perfectă pentru iubitorii kartingului‚ prezenṭi în număr mare la evenimentul organizat de Clubul Copiilor Câmpia Turzii în colaborare cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Spitalul Municipal şi Poliţia Municipiului. 

karting campia turziiSâmbătă, 7 iunie, s-a desfăşurat în Parcul Mare din Câmpia Turzii ediṭia a VI-a a Concursului Interjudeṭean de Karting. Evenimentul a fost organizat de Clubul Copiilor Câmpia Turzii în parteneriat cu Primăria Câmpia Turzii şi a adunat 50 de copii care activează în cadrul unui cerc de profil de la Palatele şi Cluburile Copiilor din Reghin, Turda, Luduş, Gherla şi, bineînṭeles, Câmpia Turzii.

lucian babaioana, turdaDupă un început de sezon relativ timid din punctul de vedere al rezultatelor, locul trei la "Cupa Federaţiei Române de karting" şi în primele două etape ale Campionatului Naţional de Karting desfăşurate la Bacău, pilotul turdean de la clasa de concurs KZ 2 a început urcuşul deloc uşor spre consacrare.

karturi turdaCampionatul Naţional de Karting, organizat de FRK, a debutat cu ceva vreme în urmă, primele două etape desfăşurându-se pe circuitul "Selena" din Bacău, în luna mai, unde piloţii echipei 'TRANSKART RACING" din Turda, Pintea Şerban, Babaioana Lucian şi Duma Bogdan au obţinut clasări meritorii pe podium.

serban pinteaA început Campionatul Naţional de Karting, prima etapă desfăşurându-se la Bucureşti, la sfârşitul lunii aprilie. Echipa din Turda, "TRANSKART RACING", a înscris doi piloţi în competiţie la cele două clase CIK-FIA, KZ2 şi KF3, unul dintre ei, Pintea Şerban, reuşind să termine pe podium cu toate că avea motorul uşor avariat.

kartingFederaţia Română de karting a marcat debutul unui nou an competiţional cu un concurs mult aşteptat de toţi piloţii, Cupa FRK. Munca de peste an, antrenamentele şi ambiţia sunt atuurile celor care s-au aliniat la startul competiţiei desfăşurată pe circuitul de la Târgu Secuiesc.

karting turdaAmbiţie, talent, muncă, dar şi curaj, asta îi caracterizează pe micuţii piloţi de la Transkart Turda. După un an cu competiţii obositoare la Târgu Secuiesc, Bacău şi Bucureşti, pentru copiii care au urcat pentru prima oară într-un kart ori au concurat la clase superioare, finalul de an este unul meritoriu şi cu mari speranţe pentru competiţiile de anul viitor. 

karting la campia turziiClubul Copiilor Câmpia Turzii în colaborare cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Spitalul Municipal şi Poliţia Municipiului, organizează a treia ediţie a Concursului Regional de Karting, care va avea loc pe platoul Parcului Municipal Câmpia Turzii, în data de 30 mai 2015, începând cu ora 08.00. 

lucian babaioanaTurdeanul Lucian Babaioana a reuşit să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului în cadrul primei competiţii de karting din acest an. La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc pe circuitul Skat-kart din localitatea Târgu Secuiesc, Cupa Federației Române de Karting.

karting turdaA doua etapă a Campionatului Naţional de Karting Şcolar s-a desfăşurat la Reşiţa în perioada 12-14 iulie cu o participare record de 105 piloţi de la 25 de cluburi din toate regiunile ţării, echipa Clubului Copiilor din Turda prezentându-se la start cu 5 piloţi conduşi de Mozsai Alexandru.

karting turdaPe o vreme superbă, practicanţii kartingului s-au reunit, în perioada 13-14 aprilie 2013, pe pista AMCKART din Bucureşti pentru prima întrecere din acest an. Echipa TRANSKART RACING CLUB TURDA s-a prezentat la start cu doi piloţi, la clasa KF3-juniori şi KZ2-seniori. După manşele de calificare de sâmbătă, pilotul Şerban Pintea (clasa KF3), după pauza lungă de iarnă, a început să-şi intre în formă şi a avansat câte un loc pentru manşa prefinală de duminică.

Sâmbătă, 31 martie, Turda a găzduit un eveniment major privind activitatea extraşcolară, Clubul Copiilor din localitate având onoarea de a organiza festivitatea de premiere a Campionatului Naţional de Karting Şcolar - ediţia 2011.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi375
mod_vvisit_counterIeri669
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta375
mod_vvisit_counterLuna aceasta12198
mod_vvisit_counterÎn total11165525Comentarii recente