Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Rugby

rugbySâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât la senioare, cât şi la junioare.

rugby femininSâmbătă, 8 aprilie, pe Stadionului Naţional Arcul de Triumf va debuta ediţia 2017 a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât la senioare, cât şi la junioare.

minirugbyUltimul turneu de pregătire pentru echipele de minirugby din regiunea Translivania, înainte de returul Campionatului Regional a fost găzduit de Parcul Sportiv Dr.I.Haţieganu din Cluj-Napoca sâmbătă, 25 martie.

rugbyLiceul Tehnologic Nr.1 din Cluj-Napoca a organizat faza judeţeană atât la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar cât şi la "gimnaziada". La eveniment au participat câştigătoarele de municipiu şi de sectoare de judeţ, la trei cicluri de învăţământ.

rugby

Sâmbătă, 11 martie, Complexul Sportiv "La Broscuţa" din Câmpia Turzii a găzduit "Trofeul Şoimii", prima competiţie de minirugby din acest an.

rugbyÎn perioada 23-26 februarie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca cursul dedicat antrenorilor de rugby World Rugby Level 1.

rugbyŞtirile ProTV de vineri, 27 ianuarie, au prezentat povestea echipei de rugby din Mihai Viteazu, o echipă de la țară care a dat cea mai bună formație de fete la nivel de junioare.

alexProfesor de sport şi antrenor de rugby, Alex Corț este unul din oamenii care a făcut din pasiunea sa o meserie. Implicat în viața sportivă a comunei Mihai Viteazu, Alex a pus umărul, alături de Rus Sorin şi Macra Marius, la reuşitele echipelor de rugby de aici.

minirugbyDuminică, 18 decembrie, se va desfăşura în Parcul Sportiv ″Iuliu Hațieganu″ din Cluj Napoca ″Cupa Moş Crăciun Transilvania Nord″ la Minirugby.

rugbyJoi, 15 decembrie, se încheie oficial anul competițional 2016 având programat ultimul antrenament de la ora 15. Putem spune că a fost un an foarte bun pentru clubul nostru şi dorim să facem o scurtă trecere în revistă a realizărilor:

rugbyParcul sportiv Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca a fost sâmbătă, 3 decembrie 2016, gazda ultimei etape a turului de Campionat Regional de Minirugby Transilvania, competiția fiind dotată cu « Trofeul Alexandru Paloşeanu », prin care s-a dorit cinstirea memoriei marelui jucător şi antrenor al Clujului.

rugbyDuminică, 2 aprilie, pe o vreme spendită, peste 150 de copii din Transilvania s-au întrecut înComplexul "La Broscuţa" din Câmpia Turzii în cadrul primei etape din returul Campionatului Regional de mini rugby Transilvania.

minirugbyComplexul La Broscuţa din Câmpia Turzii va găzdui duminică, 2 aprilie, prima etapă din returul Campionatului Regional de mini rugby Transilvania. Se vor disputa meciuri oficiale la categoriile de vârstă U10 şi U12 precum şi meciuri la categoria U8, competiţia fiind organizată de către CSM din localitate în parteneriat cu FRR şi dotată cu “Trofeul La Broscuţa”.

minirugbySâmbătă, 25 martie, în Parcul Sportiv Dr.I.Haţieganu din Cluj-Napoca se va desfăşura competiţia de minirugby dotată cu “Trofeul Transilvania Nord”.

rugbySâmbătă, 11 martie, Complexul Sportiv "La Broscuţa" din Câmpia Turzii va găzdui "Trofeul Şoimii", prima competiţie de minirugby din acest an.

rugbyTurnee de mini rugby în afara campionatului Regional Transilvania:

- 11 martie 2017-Câmpia Turzii – „Cupa Şoimii”

rugbyDupă o scurtă perioadă de vacanță, rugbyştii de la Arieşul Mihai Viteazu şi-au reluat pregătirile în vederea abordării competițiilor din noul sezon. După un an 2016 plin de reuşite, obiectivele sunt la fel de mărețe şi pentru 2017. 

rugbyDuminică, 18 decembrie,  parcul sportiv Dr.I.Hațieganu  din Cluj-Napoca a găzduit ultima competiție de minirugby din acest an, dotată cu "Cupa Moş Crăciun Transilvania Nord ". 

gala rugbyAmbianță plăcută, tineri sportivi nerăbdători să se bucure de premii şi surprize, antrenori şi oameni dedicați rugby-ului, părinți emoționați şi atmosferă de sărbătoare, acesta a fost cadrul în care s-a desfăşurat a III-a ediție a Galei Rugby-ului din Câmpia Turzii.

mini rugbyMinirugby-ul din Transilvania a intrat în vacanță din punct de vedere al meciurilor oficiale odată cu etapa de sâmbătă din Cluj Napoca desfăşurată în parcul sportiv Dr. Iuliu Hațieganu, competiția fiind dotată cu „Cupa Alexandru Paloşeanu“ în memoria marelui om de rugby clujean.

muresanÎntr-un meci test disputat sâmbătă, 26 noiembrie, echipa națională de rugby a învins reprezentativa similară a Uruguayului cu 36-10. România a obținut astfel trei victorii consecutive, 23-10 cu SUA, 21-16 cu reprezentativa Canadei şi 36-10 cu Uruguay şi a bifat 10 victorii din cele 11 meciuri disputate în 2016.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi341
mod_vvisit_counterIeri1240
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta2510
mod_vvisit_counterLuna aceasta9932
mod_vvisit_counterÎn total11255570Comentarii recente