Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Tenis

tenisÎn perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis".

tenis de masaSâmbătă, 8 aprilie, Asociaţia Olimpia Turda în parteneriat cu Ama Tur România şi ITTF a organizat în Sala de Sport a Liceului "Liviu Rebreanu" din Turda World Table Tennis Day 2017.

tenis de masaSâmbătă, 8 aprilie, Asociaţia Olimpia Turda în parteneriat cu Ama Tur România şi ITTF organizează în Sala de Sport a Liceului "Liviu Rebreanu" din Turda World Table Tennis Day 2017.

edyMureşan Edy, sportiv legitimat la CSM Câmpia Turzii, a participat la "Cupa Napoca" la tenis de câmp, eveniment sportiv desfăşurat la Cluj-Napoca în perioada 18-24 februarie.

.edyÎn perioada 21-23 ianuarie, Clubul Sportiv Harnut Radu TC a organizat la Cluj-Napoca a IX-a ediție a ″Cupei Unirea″ la tenis de câmp.

tenis de campDuminică, 21 august, pe Arena de Tenis ″Gavrilă Vaida″ din Câmpia Turzii s-a desfăşurat finala turneului de tenis dedicat seniorilor.

tenisDuminică, 21 august, s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul de tenis de masă ″Cupa Zilele Municipiului Câmpia Turzii″ dedicat paralimpicilor.

cupa salina la tenis de masaSocietatea Turda Salina Durgău S.A. în colaborare cu www.tenisdemasa.ro organizează Cupa Salina Turda – tenis de masă, ediţia a IV-a. Evenimentul se va desfăşura sambătă, 20 februarie, în Salina Turda, pe terenul de sport din incinta minei Rudolf, începând cu ora 10.00. 

cupa ariesul la tenis de masa turdaSâmbătă, 12 decembrie 2015, între orele 08:00-21:00, în sala de sport a Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu”, Asociația Olimpia Turda a organizat ediția inaugurală a ”Cupei Arieșul” la tenis de masă, competiție la care au participat cca. 60 de sportivi, provenind din Turda, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Luduș sau Târgu Mureș. 

tenis de masa campia turziiDuminică‚ 26 iulie‚ s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ediṭia a VII-a a turneului zonal de tenis de masă ″CSM Trophy″. La această ediṭie au participat 20 de sportivi din Turda‚ Luduş‚ Luna şi Câmpia Turzii şi au fost organizate grupe inferioare‚ superioare şi eliminatorii.

CSM TrophyDuminică‚ 14 iunie‚ s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ediṭia a VI-a a turnelui zonal de tenis de masă ″CSM Trophy″. La această ediṭie au participat sportivi din Ocna Mureş‚ Turda‚ Luna‚ Războieni şi Câmpia Turzii şi au fost organizate grupe inferioare‚ superioare şi eliminatorii. 

tenis la salina turaSocietatea Turda Salina Durgău S.A. a organizat o nouă ediție a evenimentului sportiv Cupa Salina Turda la tenis de masă. Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, 14 februarie, în Salina Turda, pe terenul de sport din incinta minei Rudolf, începând cu ora 10.00. La competiție au luat startul peste 50 de iubitori ai acestui sport, care și-au disputat întâietatea timp de mai multe ore.

petre santeiu, tenis turdaJucătorul veteran de tenis Petre Santeiu a început cu ”dreptul” un an sportiv de la care speră foarte mult. Aflat în pragul pensionării, profesorul de sport care s-a ocupat de dezvoltarea fizică a generații de elevi din Turda refuză să pună racheta în cui, ba are o poftă de victorii neostoită după zeci de ani de competiții în sportul alb.

cupa salina turdaSocietatea Turda Salina Durgău S.A. organizează Cupa Salina Turda - tenis de masă, ediţia a III-a. Evenimentul se va desfăşura sambătă, 14 februarie, în Salina Turda, pe terenul de sport din incinta minei Rudolf, începând cu ora 10.00. Pentru detalii privind înscrierea la această competiţie şi regulamentul de organizare, vă invităm să consultaţi site-ul www.tenisdemasa.ro.

virginia ruziciUltima zi a lunii ianuarie este ziua în care o mare campioană a văzut lumina zilei. Virginia Ruzici‚ prima campioană din România la Roland Garros‚ s-a născut pe 31 ianuarie 1955 la Câmpia Turzii şi a devenit jucătoare profesionistă 20 de ani mai târziu.

paralimpici campia turzii, tenis de masaSâmbătă‚ 6 decembrie‚ CSM Câmpia Turzii a organizat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ ″Cupa Municipiului″ la tenis de masă‚ competiṭie dedicată paralimpicilor. Au participat copii şi adulṭi de la secṭia paralimpici din cadrul CSM Câmpia Turzii şi din Turda.

tenis de masa campia turziiSâmbătă‚ 15 noiembrie‚ s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ediṭia a V-a a Cupei ″CSM Trophy″ la tenis de masă‚ un eveniment din cadrul proiectului ″Sportul pentru toṭi″‚ proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii şi al Consiliului Local Câmpia Turzii.

petre santeiu, turdaÎn perioada 30 iulie – 3 august s-a desfăşurat la Zalău a VI-a ediţie a Cupei Municipiului Zalău la tenis de câmp, turneu organizat pentru veteranii sportului alb. La turneu a participat şi tenismanul turdean Petre Santeiu, care şi de această dată, a reuşit să aducă un binemeritat loc I la simplu +60.

tenis campia turziiArena de tenis ″Gavrilă Vaida″ din Câmpia Turzii a fost‚ în perioada 15-16 august‚ gazda turneului de tenis CSM Tenis Cup. Evenimentul‚ aflat la prima ediṭie‚ face parte din cadrul proiectului ″Sportul pentru toṭi″‚ un proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii şi al Consiliului Local.

ionel santeiuÎn 1973 România a ajuns în semifinalele celui mai important turneu de tenis desfăşurat între echipele naṭionale‚ Cupa Davis. Competiṭia ajunsă‚ atunci‚ la ediṭia cu numărul 62 a adunat la start nu mai puṭin de 53 de echipe, 31 din zona Europa‚ 12 din zona Americilor şi 10 din zona Asia-Oceania. Ilie Năstase‚ Toma Ovici şi Ionel Santeiu făceau parte din echipa României‚ o echipă care a învins în sferturi de finală Rusia‚ scor 3-2‚ şi a ajuns în semifinale, acolo unde a pierdut‚ scor 4-1‚ în faṭa Statelor Unite.

petre santeiuTenismanul turdean veteran, Petre Santeiu, a câștigat din nou Campionatele Naționale Individuale pentru Seniori ale României, desfășurate în acest an la Bacău, cu începere din 30 iunie și până în 5 iulie. Ediția 2014 a fost găzduită de arena Sport Club Bacău, competiția fiind considerată de gradul III ITF.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi588
mod_vvisit_counterIeri621
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1209
mod_vvisit_counterLuna aceasta13625
mod_vvisit_counterÎn total11239660Comentarii recente