Magnifici până-n ultima secundă! Potaiss

News image

Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a găzduit joi, 13 aprilie, confruntarea dintre Potaissa Turda şi Poli Timişoara în urma cărei...

Handbal | Joi, 13 Aprilie 2017

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii, locul 4 la t

News image

În perioada 8-9 aprilie s-a desfăşurat pe arena din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, turneul final al Campionatelor Naţionale de popic...

Popice | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu, locul III după pr

News image

Sâmbătă, 8 aprilie,Stadionul Naţional Arcul de Triumf a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 feminin, atât ...

Rugby | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

Mureşan Edy a câştigat Trofeul "Marc Ten

News image

În perioada 8-12 aprilie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca ediţia de primăvară a competiţiei de tenis dotată cu Trofeul "Marc Tenis&quo...

Tenis | Miercuri, 12 Aprilie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Volei

voleiVineri, 7 aprilie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii au disputat în Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" un meci amical în compania naţionalei de volei masculin under 19 a României. Naţionala U 19 a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European după ce a încheiat grupa E pe primul loc cu trei victorii din tot atâtea posibile.

voleiÎn perioada 1-3 mai se va desfăşura turneul semifinal la volei, divizia A2 masculin, organizator în seria Vest fiind ACS Volei Club Zalău 2005.

volei turdaDuminică, 12 martie, în ultima etapă de campionat, cadetele de la CSS Turda au întâlnit, pe teren propriu, CSS Blaj.

voleiCadetele de la CSS Turda s-au impus în penultima etapă a campionatului de volei şi s-au calificat la turneul semifinal.

voleiCSM Câmpia Turzii -CSS CNE  Lapi Dej 1-3 (22-25, 33-35, 25-20, 16-25)

Sâmbătă, 18 februarie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii au întâlnit în Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Câmpia Turzii formaţia  CSS CNE  Lapi Dej.

voleiCSM Câmpia Turzii- CSU Universitatea Vest Timişoara 3-2 (22-25, 23-25, 25-15, 25-23, 15-13)

Mare meci, mare, sâmbătă, 28 ianuarie, în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii. 

voleiCS Pro Volei Arad- CSM Câmpia Turzii 0-3 (22-25, 23-25, 15-25)

Sâmbătă, 21 ianuarie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii s-au deplasat la Arad pentru confruntarea cu CS ProVolei.

csm voleiCSM Câmpia Turzii- CSU Braşov 3-0 (25-12, 25-14, 25-20)

Atmosferă de sărbătoare sâmbătă, 10 decembrie, în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii.

volei csmSâmbătă, 3 decembrie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii s-au deplasat la Zalău pentru confruntarea cu ACS Volei Club din localitate.

volei csmCSU Universitatea Vest Timişoara- CSM Câmpia Turzii 3-1

Sâmbătă, 5 noiembrie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii s-au deplasat la Timişoara pentru întâlnirea cu echipa din localitate, CSU Universitatea Vest.

voleiCSM Câmpia Turzii- CS ProVolei Arad 3-0 (25-12, 25-21, 25-19)

Trei meciuri, trei victorii pentru CSM Câmpia Turzii!

volei turdaÎn perioada 11-12 martie au avut loc meciurile turneelor semifinale de minivolei feminin. Turneul Seriei a VII-a s-a desfăşurat la Sibiu, iar CSS Turda a obţinut o victorie şi două înfrângeri.

voleiDupă victoria obţinută pe teren propriu, scor 3-0, în faţa celor de la CSU Braşov, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii aveau nevoie de o victorie în meciul doi din play-off pentru a încheia conturile calificării.

voleiCSM Câmpia Turzii-CSU Braşov 3-0 (25-22, 25-20, 25-16)

Sâmbătă, 25 februarie, s-au disputat primele meciuri din play-off-ul Diviziei A2 la volei. În această fază se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide, învingătoarele calificându-se la turneele finale ale seriilor, de unde primele două echipe vor merge la turneele de promovare.

minivoleiÎn perioada 28-29 ianuarie s-au desfăşurat meciurile turneelor etapei a patra din cadrul campionatului masculin de minivolei. Turneul Seriei E s-a desfăşurat la Bistrița, acolo unde s-au întâlnit CSM Câmpia Turzii, CS Ocna Mureş, LPS Bistrița şi CSS Blaj.

speranteCampionatul masculin de volei pentru speranțe a programat sâmbătă, 21 ianuarie, şi duminică, 22 ianuarie, meciurile turneelor din etapa a patra.

volei csmDupă o pauză binemeritată,  Divizia A2 la volei masculin se va relua sâmbătă, 21 ianuarie. Formația CSM Câmpia Turzii va întâlni, în deplasare, CS ProVolei Arad.

voleiSâmbătă, 10 decembrie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii vor întâlni în etapa a doua a returului CSU Braşov.

voleiSâmbătă, 26 noiembrie, în etapa cu numărul VII, ultima a turului, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii s-au deplasat la Dej pentru confruntarea cu CSS CNE Lapi Dej.

Sâmbătă, 29 octombrie, şi duminică, 30 octombrie, s-a disputat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii Turneul I din cadrul Campionatului Național de Minivolei Masculin, Seria E.
S-au întâlnit CSM Câmpia Turzii, CS Ocna Mureş, CSS Blaj şi LPS Bistrița.

voleiSâmbătă, 22 octombrie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii au întâlnit, în deplasare, CSU Braşov. 

A fost un meci între două formații ambițioase şi dornice de victorie  care au oferit un spectacol voleibalistic de calitate.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi375
mod_vvisit_counterIeri669
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta375
mod_vvisit_counterLuna aceasta12198
mod_vvisit_counterÎn total11165525Comentarii recente