Infracţiuni rutiere

News image

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un tâ...

Poliţia informează | Miercuri, 29 Martie 2017

Detalii...

Turda: Depistat în trafic fără permis de

News image

La data de 21 martie a.c., în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat, de 46 de ani, d...

Poliţia informează | Miercuri, 22 Martie 2017

Detalii...

Băut, prins la volan prin Turda

News image

La data de11 martie a.c., în jurul orelor 20:40, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 38 an...

Poliţia informează | Luni, 13 Martie 2017

Detalii...

Prin Iara, băut și fără permis

News image

La data de12 martie a.c., în jurul orelor 01:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 24 an...

Poliţia informează | Luni, 13 Martie 2017

Detalii...

More in: Pe scurt, Poliţia informează

ŞTIRI

politiaLa data de 26 martie a.c., în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Moldoveneşti, în timp ce conducea autovehiculul pe  strada 22 Decembrie 1989, din Turda, fără a poseda permis de conducere.

permisLa data de 21 martie a.c., în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu, fără a poseda permis de conducere.

permisLa data de12 martie a.c., în jurul orelor 01:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 24 ani, din comuna Iara, județul Cluj,  în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Iara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.

permisPoliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

droguri2 kilograme de cannabis, plicuri cu substanţe psihoactive, un pistol, peste 13.000 de lei şi 600 de euro au confiscaţi de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi de procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, în urma a 7 percheziţii.

.politiaPolițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de sustrageri repetate de bunuri din magazine. De asemenea, acesta ar fi agresat o persoană.

politiALa data de 13 februarie a.c., în jurul orei 09:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Moldoveneşti, în timp ce conducea pe strada Principală, din comuna Călăraşi, sat Bogata, un motostivuitor neînmatriculat. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere.

etilotestLa data de 11 februarie a.c., în jurul orei 13:15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului.

alcoolConsumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi. De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor.

politiaPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au reţinut, pentru 24 de ore, două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

politiaÎn cursul săptămânii trecute, polițiștii rutieri din Turda au depistat un conducător auto care circula cu 176 km/h pe DN1, între localitățile Turda și Cluj-Napoca.

alcoolLa data de11 martie a.c., în jurul orelor 20:40, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 38 ani, din Turda, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Victoriei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

talhariePoliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, o femeie bănuită de comiterea unei tâlhării calificate.

alcoolLa data de 6 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Compartimentul Rutier, au depistat un bărbat, de 43 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Vasile Goldiș, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

accidentLa data de 28 februarie a.c., în jurul orei 20:15, pe DN 15, pe raza comunei Luna, în afara localității, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

furtPatru bărbați bănuiți de sustragerea mai multor bunuri dintr-un magazin au fost identificați de polițiști. Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

politiaLa data de 13 februarie a.c., în jurul orei 18:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au identificat un bărbat, de 39 de ani, din Turda, care, după producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Rapsodiei, a părăsit locul faptei.

politiaPolițiștii din Turda au identificat și depistat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

politiaPoliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de sustragerea unui telefon mobil. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv.

Bărbatul fusese recent liberat condiţionat dintr-un penitenciar.

politiaLa data de 06.11.2016, ora 13:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Turda, în timp ce conducea pe strada Tineretului un  motociclu, fără să posede permis de conducere.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ZLOTARIU IOAN-DANIEL, de 54 de ani, din Câmpia Turzii, nu a mai ajuns la domiciliu din data de 20 octombrie a.c.. Conform informaţiilor primite, la data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 12:15, bărbatul s-a urcat în trenul care circula pe relaţia Bucureşti-Timişoara cu intenţia de ajunge în Câmpia Turzii, însă nu a mai ajuns. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi13
mod_vvisit_counterIeri589
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1223
mod_vvisit_counterLuna aceasta13639
mod_vvisit_counterÎn total11239674Comentarii recente